«Πανικός στo MARUSH» από τον Μυτιληνιό Στράτο Καραλη- @MARUSH #15/03-23:00

Ένα δικό μας παιδί που μας έλειψε ο Στράτος Καραμανώλης επιστρέφει δυναμικά την Τρίτη 15/03/16 για 1 μοναδική live βραδιά στο MARUSH café bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


O δικός μας Στράτος Καραμανωλης (καλλιτεχνικό όνομα Στράτος Καραλης) το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν την επιτυχημένη του πορεία στις πίστες των Αθηνών.

Ο Στράτος Καραμανωλης συνεχίζει δυναμικά δίπλα σε Οικονομοπουλο-Χολιδη στο Fever.

Αυτός ο χειμώνας στο Fever είναι… αντρική υπόθεση… αλλά το πρόγραμμα επιφυλάσσει και μια έκπληξη καθώς η θηλυκή «πινελιά» του σχήματος θα είναι η Ήβη Αδάμου, η οποία επιστρέφει μετά από καιρό στις πίστες, ενώ θα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «80s The Musical».

O Στράτος Καραμανώλης μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το καλοκαίρι με το σχήμα του Νίκου Οικονομοπουλου-Λένας Παπαδοπούλου στο ΘΕΑ… Το χειμώνα τον βρίσκουμε στο εντυπωσιακό κέντρο FEVER διπλά σε Οικονομοπουλο-Χολιδη

Αν και μόλις 28 ετών ο Στράτος Καραμανώλης έχει μπει για τα καλά στις καρδίες των Αθηναίων καθώς συνεχίζει να είναι διπλά σε κάθε βήμα του Νίκου Οικονομοπουλου.

Ο νεαρός Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη έχει είδη κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Ο νεαρός τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Fever στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι το «Πανικός στη καρδιά» από τη Minos Emi. 

Σε μουσική και στίχους Γιάννη Κουρκουμελη. 

Ο Στράτος Καραλής (Στράτος Καραμανωλης) είναι το νέο απόκτημα της δισκογραφικής εταιρείας Minos Emi.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η δισκογραφική εταιρία επενδύει σε νέες φωνές και πρόσωπα. Έτσι, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του Στράτου Καραλή «Πανικός στην καρδιά» με την υπογραφή του Γιάννη Κουρκουμέλη.

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε η ο αδελφός μου όπως τον φωνάζω εγώ με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος ποτέ δεν ξέχνα τον τόπο που τον ανέδειξε και κατά διαστήματα όπως έγινε και  πριν μερικές μέρες επιστρέφει στην Λέσβο…. Και ανεβάζει την διάθεση των Λέσβιων με Live σε επιλεγμένα καταστήματα μαζί με τον Μαέστρο του Νίκο.

Ακούστε το τραγούδι του:INFO

ΤΡΙΤΗ 15-03-16

On Decks: Dj Manolo

ΕΝΑΡΞΗ 00:00

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com