Το αριστούργημα του GIACOMO PUCCINI «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET: LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ GIACOMO PUCCINI «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ».


ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/2016 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 10,00 ΕΥΡΏ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχοντας ολοκληρώσει τις προβολές του πρώτου μισού της σεζόν 2015-16, και μετά από μια σειρά εκπληκτικών παραστάσεων όπως οι «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ», «ΛΟΥΛΟΥ», «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ» και «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ» που μάγεψαν το κοινό, η Met παρουσιάζει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ».

Η σκηνή της Met «φλέγεται» όταν η σοπράνο Kristine Opolais και ο τενόρος Roberto Alagna ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την ιστορία εμμονικής αγάπης του Puccini. Η Opolais ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας επαρχιωτοπούλας με ελεύθερο πνεύμα που γίνεται η ψυχή του Παρισιού. Παράλληλα, ο Alagna είναι ο τολμηρός φοιτητής που την διεκδικεί απεγνωσμένα. Ο σκηνοθέτης Sir Richard Eyre τοποθετεί την δράση στην κατεχόμενη Γαλλία σε ένα σκηνικό φιλμ νουάρ. «Απεγνωσμένο Πάθος» είναι η φράση που ο ίδιος ο Puccini χρησιμοποίησε για να περιγράψει αυτή την όπερα, η οποία επιβεβαίωσε την θέση του ως τον πλέον διάσημο Ιταλό συνθέτη όπερας της εποχής του. Διευθύνει ο πρώτος μαέστρος της Μet, Fabio Luisi.

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 5 Mαρτίου στις 19:55.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 8 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών.

Ακολουθεί η παράσταση “Μαντάμα Μπάτερφλαϊ” του Giacomo Puccini, που θα προβληθεί στις αίθουσες το Σάββατο 2/4/2016 στις 19:55.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club”  επισκεφθείτε το site www.metingreece.com

Ευχαριστούμε πολύ,


Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ