Τα καταστήματα της προκυμαίας Μυτιλήνης σε καρναβαλικούς ρυθμούς-Όλα τα πάρτι (ΦΩΤΟ)

Μικροί και μεγάλοι δείχνουν ότι έχουν ανάγκη να βγουν και να διασκεδάσουν, μασκαρεμένοι φυσικά, αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία θα επανέλθουν δριμύτερα μετά την Καθαρά Δευτέρα, μέχρι τότε ωστόσο θέλουν να αποβάλλουν το άγχος και να καρναβαλίσουν απερίσπαστοι!


Είθισται άλλωστε οι Απόκριες να αποτελούν το μεσοδιάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και το Πάσχα, που οι πολίτες δράττουν την ευκαιρία για να το ρίξουν λίγο έξω και εφόσον βοηθά και ο καιρός… Καρναβαλίστε!

Όλα τα καταστήματα της Λέσβου εργάζονται πυρετωδώς από σήμερα το πρωί ώστε αυτό το τριήμερο να μείνει αξέχαστο…

Τα μπαρ και οι χώροι εστίασης ετοιμάζουν το κάθε ένα χωριστά το δικό του θεματικό παρτι…
Για να δούμε ποιος θα βγει νικητής;

To LesvosPost.com για ακόμα μια χρονιά θα καλύψει όλες τις εκδηλώσεις του Μυτιληνιού καρναβαλιού. Μάλιστα κατά την Κυριακάτικη παρέλαση σε διάφορα σημεία της διαδρομής θα υπάρχουν συνεργάτες μας με τα ειδικά μπλουζάκια του LesvosPost.com καταγράφοντας το κάθε λεπτό της παρέλασης αρμάτων και καρναβαλιστών. 

To LesvosPost.com το Σάββατο με τους συνεργάτες του θα βρεθεί στην προκυμαίαA Μυτιλήνης και σε διάφορα καταστήματα όπου θα απαθανατίσει της στιγμές των καρναβαλιστών… Γι αυτό… Βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας και πάρτε πόζα μπροστά στην κάμερα του L.P….


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις αφίσες για τα καρναβαλικά παρτι που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο

LIVING ROOM

MONKEY

MONKEY
BARIO


77
DIMZI


MARUSH
BARIO


MARUSH
HOME
DIMZI

MARUSH