«Ήρωας» στην «ζούγκλα» της Τούμπας ο Μυτιληνιός Πραξιτέλης Βουρος- Βασικός μέχρι την διακοπή σε ένα δύσκολο ντέρμπι

Σε αναγκαστική αλλαγή στην 11άδα που είχε δηλώσει στο φύλλο αγώνα, υποχρεώθηκε λίγο πριν αρχίσει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Μάρκο Σιλβα.

Ο Ομαρ Ελαμπεντελαουί ένιωσε ενοχλήσεις κατά το ζέσταμα κι έτσι την θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο νεαρός Πραξιτέλης Βούρος.

Ο Μυτιληνιός παίχτης Πραξιτέλης Βουρος μπήκε από το... παράθυρο στην ενδεκάδα, καθώς ο Ελαμπντελαουί ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πιάνοντας υψηλή απόδοση, βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να νικήσει με εντυπωσιακό τρόπο στην ζούγκλα της Τουμπας με 1-2, είχε τρεις σημαντικές επεμβάσεις ανασταλτικά επάνω σε Λέοβατς (2) και Μακ.

Ο Βουρος άντεξε όλες τις πιέσεις απο την κερκίδα και φυσικά τα δυο ντου των οπαδών μέσα στο γήπεδο που έβαλε και κίνδυνο στην ζωή των παιχτών.


Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι ένα νέο παιδί από την Λέσβο που όταν πήγε στον Ολυμπιακό είπαμε μακάρι να καταφέρει να "πιάσει" σε μια ομάδα που ένα είναι σίγουρο...είναι δύσκολο...πολύ δύσκολο να καθιερωθείς..

Ωστόσο φέτος όλα φαίνεται να είναι διαφορετικά για τον Πραξιτέλη...ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα δείχνει να τον εμπιστεύεται συχνά και το μέλλον μετά και από αυτό τον αγώνα φαίνεται λαμπρό για τον Μυτιληνιό άσσο Πραξι…....