Προπονητής ΠΑΟ ΒΑΡΔΑ: «Δεν μας πείραξε κανένας, είχαμε κάποια μικροεπεισόδια αλλά η διοίκηση του ΑΙΟΛΙΚΟΥ μας φέρθηκε άψογα»

Τα πάνω κάτω όσο αφορά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τετάρτη το απόγευμα... προς βράδυ στο γήπεδο της Καλλονής, στον αγώνα της ομάδας του με τον Αιολικό, φέρνει με τις δηλώσεις του στο Sportstonoto.gr, ο προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος:


«Σε καμία περίπτωση τα γεγονότα δεν έχουν έτσι όπως τα μετέδωσαν τα σάιτ της Αθήνας. Κανείς από τον Αιολικό δεν μας πείραξε, ούτε μας… χτύπησε, πόσο δε ο πρόεδρός του ο κ. ΓρΙπιώτης. Απλά κάποια στιγμή ένας παράγοντας από τον πάγκο του Αιολικού είχε ένα λεκτικό διαπληκτισμό με τον δικό μας παράγοντας στον πάγκο, τον  Άκη Παλούμπη. Μέχρι εκεί όμως. Αυτό που έγινε ήταν οι διαπληκτισμοί με την λήξη του αγώνα στο κέντρο του γηπέδου, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από την διαιτησία. Εκεί στην αναμπουμπούλα γδάρθηκε κατά λάθος ο παίκτης μας, Γιάννης Αποστολόπουλος, σε μία ελιά που είχε στο λαιμό του, από μία γρατσουνιά και αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του Αιολικού, ο οποίος μάλιστα τον πήγε και στο ιατρείο στο γήπεδο, της ομάδας της  Μυτιλήνης. Βέβαια μείναμε στα αποδυτήρια αρκετή ώρα στο τέλος του αγώνα, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς ήταν μαζεμένοι έξω από αυτά μερικοί  οπαδοί του Αιολικού, όπου έβριζαν και πέταξαν και κάποιες πέτρες. Αργήσαμε έτσι να φύγουμε και χάσαμε την πτήση μας με το αεροπλάνο και φυσικά επ’ ουδενί δεν μας έκαψαν (!) τα εισιτήρια, όπως και εδώ ψευδώς γράφτηκε. Η Αστυνομία, κυρίως για προληπτικούς λόγους έδιωξε το πούλμαν της ομάδας μας από το γήπεδο – και όχι ο… πρόεδρος του Αιολικού - και έτσι εμείς φύγαμε από την πίσω πόρτα με ταξί, για την καλύτερη ασφάλεια μας…», μας είπε ο Ηλίας Φωτόπουλος.

Αγωνιστικά τώρα το ματς το είδε ως εξής: «Θεωρώ άξια και δίκαιη την ισοπαλία που πήραμε, όσο αφορά την διαιτησία, όντως οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο φάσεις στο τέλος, μία εκ των οποίων μπήκε γκολ, όμως από εκεί που καθόμουν ειλικρινά δεν μπορώ να έχω άποψη, γιατί δεν έβλεπα καλά την φάση στην ευθεία της δηλαδή, για να καταλάβω αν ήταν οφσάιντ ή όχι…», συμπλήρωσε στην ιστοσελίδα μας, ο καλός Ηλείος τεχνικός, από το καράβι της επιστροφής της ομάδας του  προς τον Πειραιά.


Πηγη sportstonoto.gr