Έκπτωση στις σχολικές εκδρομές από την ASTRA Airlines στα σχολεία της Λέσβου

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ASTRA Airlines,  ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ


Απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, προς τις αεροπορικές εταιρείες, με την οποία ζητούσε να εξετάσουν το ενδεχόμενο εφαρμογής ειδικής τιμολογιακής εκπτωτικής πολιτικής για τα σχολεία της Λέσβου, που θα μετακινηθούν εκτός νησιού στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδρομών, των εκπαιδευτικών εκδρομών και των διαφόρων προγραμμάτων που οργανώνουν φορείς, όπως η Βουλή των Ελλήνων και άλλοι, η αεροπορική εταιρεία ASTRA Airlines, ανταποκρίθηκε θετικά.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η  ASTRA Airlines, επισημαίνει ότι λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα του κ. Γαληνού και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ήρθε σε επαφή με αρκετά σχολεία του Νομού Λέσβου, για τη μετακίνησή τους προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας την οικονομικότερη δυνατή προσφορά αναζήτηση, για την ομαδική μετακίνηση των σχολικών εκδρομών.


Ο Δήμαρχος Λέσβου, ευχαριστεί την ASTRA Airlines, για την άμεση και θετική ανταπόκριση και ευελπιστεί ότι το παράδειγμα της θα ακολουθήσουν και οι άλλες αεροπορικές εταιρείες.