Από τον Λίβανο στην Μυτιλήνη σε λίγες ώρες η Angelina Jolie (ΦΩΤΟ)

Στην κυριολεξία μια ανάσα από την Ελλάδα είναι η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί αφού επισκέπτεται τον Λίβανο θέλοντας έτσι να θυμήσει σε όλους την πέμπτη επέτειο από την έναρξη του πολέμου στην Συρία.  


Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosPost.com η Αντζελίνα Τζολί θα βρεθεί σήμερα στη Λέσβο προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν εκεί από τα τουρκικά παράλια!

Η Τζολί, θα φτάσει απόψε στις 20:00 στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει έως αύριο στις 14:00 στη Λέσβο ενώ αναμένεται να επισκεφτεί, τη Σκάλα Συκαμιάς, το Κέντρο Προσωρινής Κράτησης στη Μόρια αλλά και τον Καρά Τεπέ.

Η διάσημη ηθοποιός, ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, επισκέπτεται συχνά περιοχές του πλανήτη, που μαστίζονται από κρίσεις και πολέμους. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η Αντζελίνα Τζολί θα συνοδεύεται και από τηλεοπτικό συνεργείο. Η Αντζελίνα Τζολί είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Το LesvosPost.com θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο και θα καλύψει την άφιξη της διάσημης ηθοποιού.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΖΟΛΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ







ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS