Λαλας «ανόδου» στο 83΄για τον Αιολικό Μυτιλήνης και 1-0 την Καλαμάτα

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, έδωσε ο Αιολικός που επικράτησε με 1-0 στην έδρα του της Καλαμάτας, σε αγώνα για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.


Την τρίτη του σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο Αιολικός, ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα του αγώνα η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από τους Μεσσήνιους,και μόλις στο 23΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα με την εκτέλεση φάουλ του Κέρι να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Σταυράκη.

Παρά το γεγονός ότι οι νησιώτες ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, οι Πελοποννήσιοι ήταν αυτοί που είχαν την καλύτερη φάση του αγώνα σε κανονικό ρυθμό παιχνιδιού στο 36΄με το σουτ του Μπεγκλετζή μέσα από την περιοχή να κοντραρεί στον Κριπιντίρη και να καταλήγει σε κόρνερ. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν αλλάξε κάτι όσον αφορά το σκορ, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους «κυανόλευκους» να είναι αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα σε δύο περιπτώσεις να φτάσουν κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να το πετύχουν. Αρχικά στο 54΄ με το σουτ του Κέρι που κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, και εν συνεχεία στο 59΄ με την κεφαλιά του Σίμωση που πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Σταυράκη .

Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές ευκαιρίες τους οι Μυτιληνιοί, το πέτυχαν στο 83΄ με το σουτ του Λάλα, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο 82΄ στην θέση του Μανουσάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό του αγώνα.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Πουρής, Καδής, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Βαγγέλης, Κριπιντίρης, Τσιλιγγίρης (67’ Αθανασόπουλος), Μίχος, Σίμωσης (88′ Κρητικός), Κέρι, Μανουσάκης (82′ Λαλάς).


ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κώστας Καλογιαννίδης): Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Τσιμικλής, Μανουσάκης, Κολημήτρας, Μπεγλεκτσής (60′ Καλαντζής), Ότα (68′ λ.τ. Θεοδώρου), Κεμάλι (84′ Τσουλάκος).