Καραμπόλα με «5» αυτοκίνητα στην Ηλία Βενέζη της Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στην οδό Ηλία Βενέζη της Μυτιλήνης, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Φίατ παραβίασε την προτεραιότητα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Νταϊχάτσου, το οποίο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα, με συνέπεια να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές σε άλλα 3 σταθμευμένα οχήματα.


Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δεν τραυματίστηκαν, ενώ οι μεγαλύτερες σε κόστος υλικές ζημιές καταγράφονται στο Νταϊχάτσου,  το οποίο κινούνταν κανονικά στην πορεία του και δέχθηκε εμβολισμό από το Φίατ που παραβίασε την προτεραιότητα.

Αυτό, πάντως, το οποίο ανέφεραν στα «Νέα της Λέσβου» αυτόπτες μάρτυρες-κάτοικοι της περιοχής, είναι πως γίνονται αρκετά συχνά τροχαία ατυχήματα σε αυτό το σημείο λόγω παραβίασης του Stop από αυτοκίνητα, τα οποία κατευθύνονται από τον δρόμο των παλιών υφαντηρίων προς την οδό Ηλία Βενέζη.

Υπογράμμιζαν μάλιστα πως ίσως απαιτείται η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη που να καθορίζει τις προτεραιότητες ή έστω καλύτερης σήμανσης για τους οδηγούς που έχουν κίνηση από τα σχολεία προς την περιοχή του γηπέδου.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, Περισσότερα στην σελ 5