Καλές εμφανίσεις των αθλητών της Λέσβου στον 5ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ της Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  20  Μαρτίου  2016 το μεγαλύτερο και μαζικότερο δρομικό γεγονός της  ΄Ανοιξης,  ο  «5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ της Αθήνας». Μια γιορτή που τιμά τη χαρά της συμμετοχής, αφού περισσότεροι από 17.000 δρομείς δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.


Οι δρομείς ακολούθησαν  μια δύσκολη αλλά  ενδιαφέρουσα διαδρομή ανάμεσα σε δεκάδες μνημεία και μουσεία, κτίρια ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος και έργα τέχνης στον δημόσιο χώρο και  τερμάτισαν στην πλατεία Συντάγματος στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία της συμμετοχής. 

Από τα σωματεία στίβου  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου   συμμετείχε ο «ΓΣ ΑΛΚΑΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ»  που πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση με τους παρακάτω αθλητές  τους  οποίους και συγχαίρουμε για τα αποτελέσματα που έφεραν.

Τον ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΜΕΡΤΖΗ  όπου    τερμάτισε  στην 59η θέση της γενικής κατάταξης  και στην  28η θέση στην  κατηγορία μεγαλυτέρων των 28 ετών   με επίδοση 1.26.15. και  τον ΒΑΡΤΑΛΑΜΙΔΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ που τερμάτισε στην 75η θέση της κατηγορίας μεγαλυτέρων των 40 ετών με επίδοση  1.42.31.


Τέλος  συγχαίρουμε  και τους παρακάτω αθλητές του νησιού μας   (που δεν ανήκουν σε σωματεία)  για την συμμετοχή τους και την δυναμική τους παρουσία  στον  Ημιμαραθώνιο της Αθήνας:   ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ,   ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗ ΟΔΥΣΕΑ  , ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ,   ΠΑΣΚΟ ΑΓΓΕΛΟ,  ΠΕΤΡΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟ,  οι οποίοι αγαπούν το τρέξιμο και συμμετέχουν σε διάφορες διοργανώσεις αντοχής-ημιαντοχής.