1o Καρναβάλι Πλωμαριου-Πλούσιες εκδηλώσεις, παρέλαση, άρματα και άφθονα εδέσματα- 13-14 Μαρτίου

1o Καρναβάλι Πλωμαριου-Πλούσιες εκδηλώσεις, παρέλαση, άρματα και άφθονα εδέσματα- 13-14 Μαρτίου

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει από κοινού ο Δήμος με τοπικούς συλλόγους την Κυριακή 13 Μαρτίου και Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016. Συνδιοργανωτές είναι οι σύλλογοι γονέων των Α’ και Γ’ Δημοτικών σχολείων Πλωμαρίου, ο Ιππικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Πλωμαρίου “Άγιος Μόδεστος” μαζί φυσικά με την Δημοτική Ενότητα και Τοπική Κοινότητα Πλωμαρίου.

Πρόγραμμα Κυριακής 13/03: Στις 15:00 θα ξεκινήσει παρέλαση μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών με τη συνοδεία άρματος που θα ξεκινήσει από το Έσσο Πάπας και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία στην αγορά Πλωμαρίου με μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις.

Πρόγραμμα Καθαρής Δευτέρας 14/03: Με έναρξη στις 11:00 το πρωί μουσική, χορός και αποκριάτικα εδέσματα, διαγωνισμός χαρταετού στην πλατεία και στο λιμάνι. Βράβευση νικητών.

Λάθος επικοινωνιακή πολιτική

Θα θέλαμε όμως να αναφέρουμε, ότι η επικοινωνιακή πολιτική των διοργανωτών ήταν σε λάθος κατεύθυνση. Όταν διοργανώνεις εκδηλώσεις στην πόλη σου, πρέπει να ενημερώσεις τα τοπικά Μ.Μ.Ε., δηλαδή εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοπτικό κανάλι(TVM), εφημερίδες, ιστοσελίδες και blogs.

Για παράδειγμα εδώ και πολλές μέρες έχουμε λάβει ενημέρωση για καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Γέρα, για το παιχνίδι του κριμένου θησαυρού που θα γίνει στο Μόλυβο, μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, η οποία έχει γίνει θεσμός, όπως επίσης για εκδηλώσεις σε Αγιάσο που είναι η ναυαρχίδα του καρναβαλιού στο νησί, αλλά και εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Μυτιλήνη. Με λίγα λόγια το Πλωμάρι δεν υπήρχε πουθενά στις ειδήσεις. Και είναι κρίμα να γίνονται πράγματα με τη συμμετοχή τόσων ανθρώπων αλλά να μην γίνονται γνωστά στο υπόλοιπο νησί.







Πηγη plomarinews.gr