Θύμα της γρίπης Η1Ν1 42χρονη μητέρα 2 παιδιών από την Λήμνο- Έχασε την μάχη για την ζωή στην εντατική του νοσοκομείου Μυτιλήνης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από δυο σχεδόν μήνες η 42χρονη γυναίκα από τη Λήμνο, η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με γρίπη Η1Ν1. 


Η ασθενής από τη Λήμνο αν και ταλαιπωρούνταν επί μια εβδομάδα τουλάχιστον από συμπτώματα γρίπης, δεν θέλησε να επισκεφτεί το νοσοκομείο της Λήμνου, πιστεύοντας πως μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνη της. Η γρίπη όμως «γύρισε» σε βαριά πνευμονία και το βράδυ της Πέμπτης ξημερώματα Παρασκευής 22 Ιανουαρίου, μετά από αγώνα του παθολόγου ιατρού κ. Περπερίδη, βρέθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου και μεταφέρθηκε.

Η γυναίκα μάλιστα κάποια στιγμή είχε δείξει σημάδια βελτίωσης με τους γιατρούς να την μεταφέρουν σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου, όμως λίγες ημέρες αργότερα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε πάλι.

Δυστυχώς η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, αφήνοντας πίσω σύζυγο και δύο παιδιά, με τον γιο της οικογένειας φέτος το καλοκαίρι να καλείται να αντεπεξέλθει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η ώρα της κηδείας δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή.


 Πηγή:   www.limnosfm100.gr