1ο βραβείο “Best Grownfunding Platform” για την EASYSTARTER του Μυτιληνιού επιχειρηματία Γ. Καραβατακη για τον διαγωνισμό Startupper Awards

Μεγάλη επιτυχία για τον διευθυντή του ομίλου FastCapital με καταγωγή από την Μυτιλήνη Γιώργο Καραβατακη είναι το 1ο βραβείο στην κατηγορία Best Grownfunding Platform για τον διαγωνισμό Startupper Awards για την Easystarter.
Eδω αξίζει να τονίσουμε οτι ο 25χρονος επιχειρηματίας είναι μέχρι στιγμής ιδιοκτήτης σε 7 εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό .

Συνολικά υπήρξαν 9 κατηγορίες και 120 συμμετοχές. Τις περισσότερες συμμέτοχες, συνολικά 37, συγκέντρωσε η κατηγορία «Best Startup Idea» και ακολούθησε η κατηγορία «Best New Startup» με24 συμμετοχές, ενώ 17 συμμετοχές συγκέντρωσε η κατηγορία «Best Πρωτοβουλία». Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η κατηγορία «Best Social Responsibility».

Στη διάρκεια της ψηφοφορία κρίσιμη ήταν η συμβολή της πλατφόρμας e-Survey μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτό ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της E-Survey,Θοδωρής Σπιλιώτης ανέφερε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν και να αναδείξουν τις προσπάθειες της ελληνικής Startup σκηνής. Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Οι άνθρωποι της E-Survey θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που βοηθάει της ελληνικές Startup».

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η διαδικασία βράβευσης που έλαβε χώρα, στο Orange Grove την Παρασκευή 18 Μαρτίου (ώρα 19.00), 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους συνολικά 21 νικητές των 9 κατηγοριών όπως αυτοί προέκυψαν από την ανοιχτή – ηλεκτρονική – ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε με την συμβολή της πλατφόρμας e-Survey.

Οι νικητές της κάθε κατηγορίας είναι αλφαβητικά, ενώ οι πρώτοι, οι δεύτεροι και οι τρίτοι κάθε κατηγορίας ανακοινώθηκαν την Παρασκευή στο Orange Grove στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης.

Best New Startup (24 συμμετοχές)

– Forky
– Funkmartini
– Mezoura

Best Startup Idea (37 συμμετοχές)

– Funkmartini
– Softweb
– TaxiBeat

Best Disruptor (10 συμμετοχές)

– e-food
– Taxibeat
– Workable

Best Social Responsibility (7 συμμετοχές)

– Bloode
– Glovo
– Youthelp

Best Business Re-Modeling (5 συμμετοχές)

– Forky (Cookisto)
– Park Around
– Pinnatta

Best Fast Growth (7 συμμετοχές)

– Moosend
– Myshoe
– Pollfish

Best Πρωτοβουλία (17 συμμετοχές)

– egg
– INNOVATHENS
– Orange Grove

Best Global Startup (10 συμμετοχές)

– Softweb
– Taxibeat
– Workable

Best Grownfunding Platform (3 συμμετοχές)

– EasyStarter
– OpenCircle
– Winners Fund

Συνολικά πέντε Startup εταιρείες έλαβαν περισσότερα από δύο βραβεία (πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις). Αναλυτικότερα οι συγκεκριμένες Startup και οι κατηγορίες των βραβείων που έλαβαν είναι:

– Το Taxibeat έλαβε 3 βραβεία στις κατηγορίες: Best Startup Idea, Best Disruptor και Best Global Startup.
– Το Forky έλαβε 2 βραβεία στις κατηγορίες: Best New Startup και Best Business Re-Modeling
– To Funkmartini έλαβε 2 βραβεία στις κατηγορίες: Best New Startup και Best Startup Idea.
– Η Softweb έλαβε 2 βραβεία στις κατηγορίες: Best New Startup και Best Global Startup.
– Η Workable έλαβε 2 βραβεία στις κατηγορίες: Best Disruptor και Best Global Startup.

Σημειώνεται ότι η κριτική επιτροπή των Startupper Awards θα δώσει ακόμη ένα βραβείο, το 10ο Βραβείο, που θα ανακοινωθεί (συμπεριλαμβανομένου και του νικητή) στο πλαίσιο της εκδήλωσης της βράβευσης των Startupper Awards.

**Να τονίσουμε ότι η Easystarter.com είναι ο κύριος χορηγός του LesvosPost.com και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γι αυτήν την συνεργασία με τον νεαρό Μυτιληνιό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη