Διάλογο on air με τον Γιάννη Μουζάλα είχε ο ψαράς από την Λέσβο που προτάθηκε για Νόμπελ Ειρήνης

Σύντομο διάλογο είχαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με τον 40χρονο ψαρά από τη Μυτιλήνη που είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης, Στρατή Βαλαμιό στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.


«Είμαι ευτυχισμένος και πάρα πολύ περήφανος που οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν όπως έκανε ο Στρατής, σε αυτή την αγριάδα που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε. Δηλαδή με ανθρωπιά» σημείωσε ο κ. Μουζάλας. 

«Τώρα πια εκτός από τον εαυτό του αντιπροσωπεύει όλους αυτούς, Έλληνες και ξένους οι οποίοι με κάθε τρόπο βοήθησαν, σήμερα να βλέπουμε με περηφάνια ότι μας προτείνουν για το Νόμπελ ακριβώς γιατί δεν υποκύψαμε στον ρατσισμό, στην ξενοφοβία, στην απανθρωπιά. Τον ευχαριστώ πολύ» πρόσθεσε.  

«Ευχαριστούμε η τιμή είναι μεγάλη για εμάς, για το χωριό και για τους ψαράδες. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Βαλαμιός.

Τη δική του απάντηση στον Βέλγο υπουργό Εσωτερικών ο οποίος σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτική πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα «πρότεινε να πνίξουμε τους μετανάστες», έδωσε ο 40χρόνος ψαράς από τη Μυτιλήνη που είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης, Στρατής Βαλαμιός, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Θα του απαντούσα να έρθει αυτός να το κάνει» τόνισε ο κ. Βαλαμιός
«Για την Ελλάδα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα» πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι «δεν είναι προσωπικό. Όλοι εδώ στο νησί βοηθάνε τους μετανάστες εδώ και 10 χρόνια».


Πηγη enikos.gr