Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ…Η απόβαση των αγροτών στην Αθήνα-Live εικόνα από το σύνταγμα

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έχει ξεκινήσει η απόβαση των αγροτών στην Αθήνα.


Η αγροτική «πολιορκία» θα διαρκέσει τρεις ημέρες, καθώς οι αγρότες θα παραμείνουν στο Σύνταγμα μέχρι την Κυριακή.
Η κυβέρνηση περιμένει τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και ήδη στα μπλόκα υπάρχουν δύο τάσεις. 

Αυτή που απορρίπτει τον οποιοδήποτε διάλογο και αυτή που αναμένεται να στείλει τα αιτήματα τα επόμενα 24ωρα στον πρωθυπουργό και εν συνεχεία να προσέλθει σε συζητήσεις με την κυβέρνηση. 

Επεισόδια σημειώθηκαν από μερίδα αγροτών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στο Δαφνί στο Χαϊδάρι, όπου κάποιοι αγρότες θέλησαν να περάσουν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας και εμποδίστηκαν από την αστυνομία. Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 4 προσαγωγές. Αυτή την ώρα: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση στο Σύνταγμα με τη συμμετοχή χιλιάδων αγροτών.

Οι εκπρόσωποι 68 μπλόκων δίνουν ραντεβού, στο πρώτο μεγάλο συλαλλητήριο του τριημέρου, στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ το παρών στις κινητοποιήσεις θα δώσουν επίσης η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, γιατροί και επιστημονικοί φορείς.

Λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα  έχει διακοπεί η κυκλοφορία: Στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της Φραντζή, την Αμαλίας, στη Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, στην Πειραιώς και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Σκαραμαγκά. Έως το βράδυ ενδέχεται να κλείσουν σχεδόν όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ: