Η φωτογραφία της εβδομάδας στο L.P «Tο Πλωμάρι από τη θάλασσα» από τον Κασαπιδη Δημήτρη-Δείτε την

Η φωτογραφία της εβδομάδας από τους αναγνώστες του Lesvospost.com ανακηρύχτηκε βάσει τα Like που πηρέ στην σελίδα μας LesvosPost.com official η φωτογραφία με τίτλο «Tο Πλωμάρι από τη θάλασσα».


Φωτο: Κασαπιδης Δημήτρης

Like στην σελίδα μας LesvosPost.com official: 75.. και όλο αυξάνονται 

Ημν/α δημοσίευσης: 25 Φεβρουαρίου 2016


Και το σχόλιο του: Το κόσμημα του νότου ,το Πλωμάρι από τη θάλασσα Χειμώνας 2016, Πλωμάρι

Δείτε την όπως δημοσιεύτηκε στην σελίδα μας LesvosPost.com official:

"Η φωτογραφία της ημέρας"- «Tο Πλωμάρι από τη θάλασσα»Φώτο:  Κασαπιδης Δημήτρης…..Και το σχόλιο του: Το κόσμημα του ...
Δημοσιεύτηκε από LesvosPost.com official στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

 

Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας» και «Η φωτογραφία της εβδομάδας» ..!!


Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα δει τη φωτογραφία του με τα περισσότερα like δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

 

«Η φωτογραφία της ημέρας» 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή μετά τις 20:00 το βράδυ στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official (με τα πάνω από 6.200 μέλη θα δημοσιεύεται μια φωτογραφία από εσάς (με επιλογή δική μας ποια θα δημοσιεύεται κάθε φορά).

Η φωτογραφία θα δημοσιεύεται με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται.

 

«Η φωτογραφία της εβδομάδας»

Την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ πέρα από την ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official «Η φωτογραφία της ημέρας» , στο lesvospost.com θα δημοσιεύεται με ξεχωριστό άρθρο «Η φωτογραφία της εβδομάδας», που θα προέρχεται από τις δίκες σας φωτογραφίες  της ημέρας. 

Η φωτογραφία της ημέρας με τα περισσότερα like θα γίνεται «Η φωτογραφία της εβδομάδας» μέσα στο lesvospost.com με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται. Στην «φωτογραφία της εβδομάδας» θα αναφέρεται και η ημερομηνία που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα μας αλλά και τα Like που έχει πάρει.


Για να δούμε ποιος θα έχει τα ποιο πολλά LIKE…..


Για ακόμα μία φορά το LesvosPost.com ανοίγει για τους αναγνώστες του.

 

Στείλτε μας τη δική σας "φωτογραφία της ημέρας" και διεκδικείστε το δικό σας δημοσίευμα στο LesvosPost.com με το ονοματεπώνυμο και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή .

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία, με το σχόλιο και το ονοματεπώνυμο σας με θέμα "Η φωτογραφία της ημέρας".Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:lesvospost@gmail.com  ή μέσω facebook: https://www.facebook.com/LesvosPost/timeline