Το καλύτερο Μπρίκι του κόσμου είναι από το Σκαλοχωρι της Λέσβου- Έρχεται με το βραβείο στις αποσκευές ο Κ. Κομνηνακης (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας τα κατάφερε, είναι στην κορυφή!


Ο Κώστας Κομνηνάκης με καταγωγή απο το Σκαλοχώρι της Λέσβου, έφτασε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου ανάμεσα στους κορυφαίους Μπαρίστα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Ντουμπάϊ.

Σήμερα(24/02), στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Cezve/Ibrik (σ.σ. Μπρικιού), κατέκτησε την κορυφή!

Μια άκρως τιμητική διάκριση για την χώρα μας αλλά και για το νησί μας φυσικά, με τον "Σκαλοχωρίτη" Μπαρίστα να γυρνάει πίσω αύριο Παρασκευή(26/02) με τα βραβεία του πρωταθλητή στις αποσκευές! 

O Κώστας Κκομνηνάκης εκπροσωπούσε την Ελλάδα στον διαγωνισμό, φτάνοντας στην κορυφή!
Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε τα καλύτερα και να του δώσουμε τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μας. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε!


O Κώστας Κομνηνάκης, μετά την επιτυχία του, δήλωσε στο kalloninews.gr απο το Ντουμπάϊ από'που είναι:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πολύ δύσκολο για να φτάσεις στην κορυφή. Πολύ προπόνηση. Συμμετείχαν στη διοργάνωση του πραγκόσμιου πρωταθλήματος συνολικά 19 άτομα απο διαφορετικές χώρες και όπως καταλαβαίνετε ο ανταγωνισμός μεγάλος. Πολύ χαρούμενος που σε πρώτο μου διαγωνισμό κατάφερα να κατακτήσω την πρώτη θέση!"