Την Παρασκευή τελικά στην Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης;- Η ΝΟΔΕ Λέσβου θα μας ενημερώσει επίσημα;

Τελικά, η απεργία των δημοσιογράφων την Τετάρτη 3/2 φαίνεται πως άλλαξε το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εκείνη τη μέρα ήταν να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη, προκειμένου να επισκεφθεί τα κέντρα καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών που έχουν διαμορφωθεί στο νησί.


Ο κ. Μητσοτάκης, εν τέλει, αντί για Τετάρτη θα ταξιδέψει στο νησί την Παρασκευή 5/2, ενώ θα επιστρέψει αυθημερόν στην Αθήνα. Η εν λόγω επίσκεψη εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για το προσφυγικό ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επιθυμεί να έχει ίδια εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση.


Να σημειώσουμε ότι σχετικά με την ημέρα άφιξης του προέδρου της ΝΔ έχει επικρατήσει μια συγχύσει σε όλα τα ΜΜΕ καθώς δεν υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση και το κάθε ΜΜΕ βάζει δικιά του ημέρα έτσι από Τετάρτη που ήταν αρχικά σήμερα το πρωί έγραψαν πολλά site και εμείς εδώ σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα έρθει αύριο αλλά τελικά πλέον το ποιο πιθανό είναι να έρθει την Παρασκευή