Επίσημη επανέναρξη της λειτουργίας της αίθουσας της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ στο Πλωμαρι

Σε πανηγυρικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επανέναρξη της λειτουργίας της αίθουσας της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ

Σε πανηγυρικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επανέναρξη της λειτουργίας της αίθουσας της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, μετά την πλήρη και ανακαίνιση ή αναγέννησή της  το βράδυ 7 μ.μ. του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, που θα συνδυασθεί με την  παρουσίαση  του νέου τεύχους του ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ  2016, που επιμελείται ο  φιλόλογος  Παναγιώτης Σκορδάς και ένα μουσικό πρόγραμμα με τα ΣΑΝΤΟΥΡΙΑ του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου.

Στην εκδήλωση  θα κληθούν να παραστούν τα μέλη του δ.σ. της Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου Α.Ε. και ο γενικός διευθυντής της Τάσος Περιμένης, που με πολλή αγάπη και σεβασμό ενέταξαν το έργο στο πρόγραμμα  leader, εκπρόσωποι του Δήμου Λέσβου και των πολιτιστικών φορέων  του νησιού, το Δ.Σ. των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Πλωμαρίου, οι καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της περιοχής,   οι ιερείς και καθένας που νοιάζεται για τον πολιτισμό και την ανάπτυξή του.


Κατά την διάρκεια της τελετής, εκτός από ένα σύντομο ιστορικό της ανακαίνισης του χώρου, πνευματικοί άνθρωποι του νησιού μας θα μιλήσουν για το νέο τεύχος του Λεσβιακού Ημερολογίου και την προσφορά του στην λεσβιακή γραμματολογία. Η βραδιά θα κλείσει με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια από τα ΣΑΝΤΟΥΡΙΑ  του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ   της Αγιάσου.