Συνάντηση με τις γιαγιάδες της Συκαμιάς και επίσκεψη στον Μανταμαδο για Λουκουμάδες ο Κυριακός Μητσοτάκης (Φώτο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, επισκέφθηκε σήμερα τη Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε στο πρώτο Κέντρο Υποδοχής στην περιοχή της Μόριας και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους. 


O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετέβη στη Σκάλα Συκαμιάς, όπου και συνάντησε από κοντά τις γιαγιάδες του νησιού που προτάθηκαν για το Νόμπελ Ειρήνης. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ωστόσο η συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τις διάσημες γιαγιάδες της Λέσβου. Οι γιαγιάδες που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε να ταΐζουν με μπιμπερό ένα μωρό προσφυγόπουλο, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μάλιστα, ο ίδιος «ανέβασε» στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντηση, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Με τις γιαγιάδες που με την ανθρωπιά τους συγκίνησαν ολόκληρο τον κόσμο και έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

Κάνοντας μία ανάπαυλα στο πρόγραμμά της επίσκεψής του στη Μυτιλήνη για το προσφυγικό- μεταναστευτικό, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε το προσκύνημα του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, όπου και συνομίλησε με κατοίκους, πίνοντας καφέ και τρώγοντας τους παραδοσιακούς λουκουμάδες της περιοχής.

Στον Ταξιάρχη του Μανταμαδου. #Lesvos pic.twitter.com/BJzNMeGBSd
Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) February 8, 2016


Η Κυβ. πρέπει να ολοκληρώσει τα hot spots. Βέβαια η κατασκευή απο μόνη της δεν θα λύσει το πρόβλημα. #Lesvos pic.twitter.com/VTAtvOZSvP
Κυριάκος Μητσοτάκης (@kmitsotakis) February 8, 2016