Περιοδείες της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου…και προετοιμασία για νέο Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο

Την Τετάρτη 10 Φλεβάρη η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, πραγματοποίησε  γενική συνέλευση στο πολύκεντρο της Αγίας Παρασκευής, έχοντας καλέσει εκτός από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους , τους προέδρους των αγροτικών συλλόγων αλλά και αγρότες από κάθε γωνιά του νησιού.


Η συνέλευση χαιρέτησε την απόφαση των 68 μπλόκων που ετοιμάζουν  την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα.

      Την εισήγηση στο θέμα που ήταν οι επόμενες κινήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς του νησιού μας ενάντια στα επίμαχα νομοσχέδια, έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Καραγιάννης. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν επί του θέματος οι πρόεδροι των Συλλόγων αλλά και πολλοί αγρότες. Αποφασίστηκε να ξεκινήσουν περιοδείες για την ενημέρωση του αγροτικού κόσμου του νησιού από τα μέλη της Ομοσπονδίας με συνελεύσεις και ομιλίες στα χωριά. Στην ενημέρωση θα συμβάλλουν οι αγροτικοί σύλλογοι όπου υπάρχουν και όπου δεν υπάρχουν θα φτιαχτούν επιτροπές αγώνα για τον ίδιο σκοπό.

      Στόχο μας είναι να προετοιμάσουμε και να ξεσηκώσουμε την μικρομεσαία αγροτιά για ένα νέο Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα τις μέρες που θα έρθουν τα νομοσχέδια λαιμητόμοι για ψήφιση στη Βουλή. Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο αν κάνουμε πράξη αυτό που λέμε λαϊκή συμμαχία, θα μπορέσουμε να αντισταθούμε και να αποκρούσουμε την αντιλαϊκή πολιτική που προωθούν Ε. Ε. και κυβέρνηση.

      Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου θα βρίσκετε το δρόμο του αγώνα κάθε μέρα κορυφώνοντας τις δράσεις της  μέχρι την τελική νίκη της αγροτιάς.

      Μέχρι να αποσυρθούν τα αντιλαϊκά – αντιαγροτικά νομοσχέδια σε φορολογικό ασφαλιστικό.     
                                                  
                                               Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων
                                                                      Λέσβου

                                                 Αγία Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2016