Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς Καλλονή-Πλατανιάς στο στάδιο Μυτιλήνης!

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:


Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ομάδας και Σάββατο από τις 10:00 - 12:00 από το ίδιο σημείο και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από τις 13:00.

Θυμίζουμε πως η διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί μερικά λεπτά, γι'αυτό ζητούμε να προσέρχεσθε στα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν την αναμέτρηση, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστέρηση. 

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5

€10

ΤΜΗΜΑ 3 (VIP)

€20

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.


Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.