Κυπελλούχος Λέσβου ο Αιολικός Μυτιλήνης με σκορ 4-0 επί του Ατρόμητου Ανεμώτιας- Με Ηρακλή Ατσικής στον τελικό για το κύπελλο της ΕΠΣ Λέσβου

Το φαβορί του τελικού Κυπέλλου στη Λέσβο ήταν από την αρχή ο Αιολικός.


Στο ενωσιακό γήπεδο της Θερμής για το Κύπελλο Λέσβου ο Αιολικός Μυτιλήνης κέρδισε τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με 4-0 (σκορ ημιχρόνου 2-0).

Άλλωστε αυτό φαινόταν από το ξεκίνημα στο θεσμό και απλά οι παίκτες του το έκαναν πράξη και εντός αγωνιστικού χώρου με αντίπαλο τον φιλόδοξο Ατρόμητο Ανεμώτιας, ο οποίος έπαιξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό, αφού πέρυσι είχε αναμετρηθεί με το Διαγόρα στο «Κεντέρης» από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0.

Ο κόσμος απόλαυσε ένα γεμάτο από φάσεις και γκολ τελικό, με τους παίκτες του Αιολικού να καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο και να ικανοποιούν τους φίλους της ομάδας, που στο τέλος τους αποθέωσαν.

Τα γκόλ του Αιολικού σημείωσαν οι Κέρι, Αθανασόπουλος, Μίχος, Μπακάλης, ενώ ο Λαλάς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Στον άλλο Τελικό Κυπέλλου της Λήμνου, ο Ηρακλής Ατσικής επικράτησε στην Μύρινα του Διαγόρα Σαρδών με 2-3 και κατέκτησε το τρόπαιο. ΑΙΟΛΙΚΟΣ και Ηρακλής Ατσικής θα αναμετρηθούν στο μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Λέσβου που θα γίνει σε γήπεδο της Λέσβου και σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣ Λέσβου με επικρατέστερη στις 14/2.


Φωτό : ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ