Νεαρό μέλος ΜΚΟ τα έτσουξε.. παρέσυρε 2 σταθμευμένα Ι.Χ και εξαφανίστηκε σαν κύριος στον Μολυβο Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από έναν νεαρό μέλος οργάνωσης ΜΚΟ στον Μολυβο είχε σαν αποτέλεσμα να τρακάρει 5 οχήματα και να…. εξαφανιστεί.


Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το Μολυβο Λέσβου αλλοδαπός εργαζόμενος σε Μ.Κ.Ο. τα ξημερώματα του Σαββάτου  τα…έτσουξε και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα μέσα στο κέντρο του Μολυβου!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να παρασύρει στο…διάβα του 2 «ευτυχώς» σταθμευμένα Ι.Χ ενώ μάλιστα το ένα Ι.Χ κυριολεκτικά κρεμάστηκε στα κάγκελα της γέφυρας.

Αμέσως μετά το πολλαπλό τροχαίο ο νεαρός εξαφανίστηκε σαν κύριος αφήνοντας πίσω του τα κατεστραμμένα Ι.Χ.

Η αστυνομία φυσικά απούσα από το συμβάν ενώ ακόμα και τώρα.. περιμένουμε μια σχετική ανακοίνωση για το τροχαίο που αναστάτωσε τους κατοίκους του Μολυβου.

Το μέγεθος του τροχαίου το μαρτυρούν φυσικά οι φωτογραφίες του Παναγιώτη. Γ.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που μας έρχονται καθημερινά για την ανεξέλεγκτη δράση από μέλη των ΜΚΟ, κυρίως αλλοδαπών που αναστατώνουν τους κατοίκους σε διάφορα μέρη της Λέσβου αλλά και στην Μυτιλήνη, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, παρκάροντας όπου γουστάρουν, δημιουργώντας επεισόδια μέσα σε μπαρ αλλά και πολλά αλλά…


Να σημειώσουμε όμως ότι φυσικά και υπάρχουν πολλές, καλές και άξιες ΜΚΟ οι οποίες επιτελούν σημαντικό έργο στην Λέσβο, αλλά και πολλά μέλη αυτών που βοηθούν σημαντικά τους κατοίκους του νησιού μας..