Στην Λέσβο ο Γεν. Γραμματέα ΣΕΓΑΣ & Τ.Σ.Ανάπτυξης για την σωστή προετοιμασία της διοργάνωσης των «28ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου»

Σας ενημερώνουμε ότι, ο  Γεν. Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης  Σεβαστής και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης υπεύθυνος για τα νησιά του Αιγαίου κ. Μάρκος Καλούδης, θα βρίσκονται στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 10/02/2016.


Η  παρουσία τους  έχει ως σκοπό την σωστή προετοιμασία της διοργάνωσης των «28ων Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων στίβου»  που όπως γνωρίζεται θα διεξαχθούν στην Καλλονή της Λέσβου την 24-25 Σεπτεμβρίου 2016.  Γι’  αυτό το λόγο θα επισκεφτούν το Δημοτικό Στάδιο «Κώστας Κεντέρης»,  θα έχουν επαφές με τα μέλη-προπονητές των σωματείων της Καλλονής  και του  Δημοτικού Σταδίου.

Στην συνέχεια θα επισκεφτούν το  Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και τα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου,  όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη  με θέμα   την ενημέρωση των σωματείων για  τον Κλασικό Αθλητισμό.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  στο γραφείο συνεδριάσεων του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης (δίπλα από τα γραφείο της ΕΑΣ) και ώρα 17:30,  με την παρουσία του Δ.Σ. της ΄Ενωσης, αντιπροσώπων, μελών, προπονητών  όλων των σωματείων της δύναμής μας  αλλά και κριτών του κλασικού αθλητισμού.


Παρακαλούμε θερμά  ούτως ώστε στις 17:20  να φροντίσετε να προσέλθετε κάνοντας αισθητή την παρουσία σας για την σωστή ενημέρωσή σας,   στα θέματα που απασχολούν το κλασικό αθλητισμό.(Ώρα λήξης της σύσκεψης 19:45).