2η ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΙΓΡΙ 2016-18 Αυγούστου 2016

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του διαγωνισμού ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΙΓΡΙ 2015 το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου αποφασίστηκε τη οργάνωση του διαγωνισμού ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΙΓΡΙ 2016  που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Αυγούστου 2016 κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.


Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετάσχει με ένα ή δύο τραγούδια. Οι δημιουργοί μπορούν να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής, το ηχογραφημένο αρχείο του τραγουδιού με όλα τα στοιχεία (συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής) καθώς και σε αρχείο word τους στίχους του τραγουδιού μέχρι 30 Aπριλίου 2016 στα Γραφεία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Μυτιλήνη, 8ης Νοεμβρίου 17, Τ.Κ. 81131 είτε να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση lesvospf@otenet.gr. Η ποιότητα της ηχογράφησης δεν επηρεάζει την κρίση της επιτροπής.

Στην κριτική επιτροπή θα συμμετάσχουν μουσικοί δημιουργοί και προσωπικότητες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέχρι τέλος Ιουνίου 2016 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή της συμμετοχής τους προκειμένου να παρουσιάσουν το τραγούδι τους στο κοινό. Η παρουσίαση των τραγουδιών θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο Σίγρι.
Οι τελικές συμμετοχές στους Μουσικούς Αγώνες Σίγρι 2016 θα κυκλοφορήσουν σε CD.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στo τηλέφωνο 2251047033, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30 Απριλίου 2016