Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας» και «Η φωτογραφία της εβδομάδας» ..!!

Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας»  και «Η φωτογραφία της εβδομάδας» ..!!


Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα δει τη φωτογραφία του με τα περισσότερα like δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

Σ’ αυτή την νέα ενότητα που δημιουργήσαμε θα δημοσιεύονται φωτογραφίες δικές σας.
Στείλτε τη δική σας φωτογραφία από μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ένα έκτακτο περιστατικό, μια όμορφη εικόνα από την Λέσβο ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι έχει ενδιαφέρον να δουν χιλιάδες άλλοι επισκέπτες και δείτε τη δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

Η συντακτική και τεχνική ομάδα του LesvosPost.com για να σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη που του δείχνεται και φυσικά για τα 6200+ Like στην σελίδα μας LesvosPost.com official σας κάνει μικρούς Φωτο-ρεπόρτερ μέσα από τις ενότητες : «Η φωτογραφία της ημέρας» και «Η φωτογραφία της εβδομάδας»

Η ενότητα ξεκινά από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

«Η φωτογραφία της ημέρας» 

Καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή μετά τις 20:00 το βράδυ στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official (με τα πάνω από 6.200 μέλη θα δημοσιεύεται μια φωτογραφία από εσάς (με επιλογή δική μας ποια θα δημοσιεύεται κάθε φορά).
Η φωτογραφία θα δημοσιεύεται με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται.

«Η φωτογραφία της εβδομάδας»

Την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ πέρα από την ανάρτηση στην σελίδα μας στο facebook LesvosPost.com official «Η φωτογραφία της ημέρας» , στο lesvospost.com θα δημοσιεύεται με ξεχωριστό άρθρο «Η φωτογραφία της εβδομάδας», που θα προέρχεται από τις δίκες σας φωτογραφίες  της ημέρας. 

Η φωτογραφία της ημέρας με τα περισσότερα like θα γίνεται «Η φωτογραφία της εβδομάδας» μέσα στο lesvospost.com με το ονοματεπώνυμο σας και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται. Στην «φωτογραφία της εβδομάδας» θα αναφέρεται και η ημερομηνία που έχει δημοσιευτεί στην σελίδα μας αλλά και τα Like που έχει πάρει.

Για να δούμε ποιος θα έχει τα ποιο πολλά LIKE…..

Για ακόμα μία φορά το LesvosPost.com ανοίγει για τους αναγνώστες του.

Στείλτε μας τη δική σας "φωτογραφία της ημέρας" και διεκδικείστε το δικό σας δημοσίευμα στο LesvosPost.com με το ονοματεπώνυμο και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή .

Η ενότητα ξεκινά από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία, με το σχόλιο και το ονοματεπώνυμο σας με θέμα "Η φωτογραφία της ημέρας".


Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lesvospost@gmail.com  ή μέσω facebook: https://www.facebook.com/LesvosPost/timeline