ΤΩΡΑ-LIVE ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΕΛΙΚΟ : ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ 2-1 –ΚΑΛΛΟΝΗ από άλλο πλανήτη (ΦΩΤΟ)

Με την καλλονή να παίρνει μια μεγαλειώδη νίκη με 2-0 απέναντι σε ένα κακό ΠΑΟΚ έληξε ο αγώνας ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.


Η Καλλονή και σε αυτό το ημίχρονο όπως σας είπαμε και για το πρώτο ήταν από άλλο πλανήτη και φαίνεται ότι αυτά που θέλει ο Καραγεωργιου από τους παίχτες βγαίνει σιγά σιγα μέσα στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος προσπάθησε να απειλήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Καλλονή μάλιστα λίγο έλειψε στο 50΄ να κάνει το 2-0 όταν ο Μάρκοβιτς βγηκε απέναντι από τον Μελίσσα και αντί για πλασέ έκανε ντρίμπλα και έχασε την μπάλα.

Ο «εκνευρισμένος» για ακόμα ένα παιχνίδι στην Μυτιλήνη προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκορ Τουντορ στο 60 τα έπαιξε όλα για όλα κάνοντας 2 μαζεμένες αλλαγές βάζοντας Μπερμπατοφ και Μυστακιδη αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να απειλήσει σε αντίθεση με την Καλλονή που έβγαινε στις αντεπιθέσεις και αμυνόταν πολύ καλά με ένα άριστο σήμερα Βαλιο.

Στο 71΄ο Τουντορ θα κάνει και την 3η του αλλαγή βάζοντας και τον Σαμπο, αλλά και πάλι η Καλλονή είχε όλους τους χώρους κλειστούς και δεν επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να απειλήσει ουσιαστικά.

Ο ΠΑΟΚ στο 73΄θα κάνει την καλύτερη του ευκαιρία με σου του Πελκα αλλά ο Χονγκ είπε όχι με μια εκπληκτική επέμβαση όπως και λίγο αργότερα σε κόρνερ του ΠΑΟΚ που έδιωξε με γροθιές.

Η Καλλονή που έκανε ότι ήθελε τον ΠΑΟΚ όμως στο 79΄ μετά από προσπάθεια του Γουέρε ο Μελίσσας έβγαλε το σουτ με τον Γεωργίου να έρχεται από πίσω και να σκοράρει στην κίνηση για το 2-0 μέσα σε ιαχές από τους οπαδούς της Καλλονής που ήταν εκστασιασμένοι από την σημερινή Καλλονή.

Στην συνέχεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει και να ισοφαρίσει αλλά δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ έτσι και έγινε με ένα τυχερό γκολ με τον Μακ από κοντά εκμεταλλευόμενος και τον αέρα να κάνει το  2-1.

Στην συνέχεια στο 88΄ Λάθος από την άμυνα της Καλλονής και τον Μανούσο. Φώναξαν για οφσάιντ οι Μυτιληνιοί. Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ έφτασε κοντά στο 2-2.

Ο αγώνας έληξε με την Καλλονή να παίρνει μια μεγάλη νίκη ενώ στάθηκε και τυχερή στα τελευταία λεπτά λόγο ότι ο αέρας δυνάμωσε και ευνόησε κατά πολύ τους παίχτες του ΠΑΟΚ
Ο Νικος Καραγεωργιου διάβασε τον σημερινό αγώνα και στριμώξε τον ΠΑΟΚ και έτσι ήρθε η μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

1ο ημίχρονο… Καλλονή από άλλο πλανήτη και γκολ με την σέντρα..

Με την καλλονή να προηγείται με 1-0 ενός κακού ΠΑΟΚ έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ για τον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλλονή που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο εντελώς διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη εναντίον του Ηρακλή, είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και μόλις στο 3' έπειτα από Φάουλ του Γεωργίου από καλή θέση και κεφαλιά του Αναστασιάδη στην πλάτη του Τσίμιροτ με τον Μελίσσα να μην μπορεί να διώξει την μπάλα έκανε το 1-0 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους στο στάδιο Μυτιλήνης.

Στην συνεχεία του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απειλήσει και να ισοφαρίσει αλλά δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Καλλονή έβγαινε συνεχώς σε αντεπιθέσεις όπως στο 23' όταν μετά από τρομερό σουτ του Μανούσου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι! Σουτ από μακρινή απόσταση που λίγο έλλειψε να μπει γκολ για το 2-0 αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ να πιέζει χωρίς αποτέλεσμα και με την Καλλονή να αμύνεται καλά και να βγαίνει μάλιστα στην αντεπίθεση κυρίως με τον κινητήριο μοχλό της τον Γουερε. Μέχρι το 45΄δεν είχαμε κάποια αξιόλογη ευκαιρία και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Καλλονή να προηγείται με 1-0.

Πολλά προβλήματα για τον Μελισα του ΠΑΟΚ στο 1ο ημίχρονο αν και δεν ευθύνεται για το γκολ

Καλύτερες φάσεις του 1ου ημιχρόνου

1ο ημίχρονο

1’ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

3' ΓΚΟΛΛΛΛΛ: Φάουλ του Γεωργιου από καλή θέση και κεφαλιά του Αναστασιάδη στην πλάτη του Τσίμιροτ με τον Μελίσσα να μην μπορεί να διώξει την μπάλα και 1-0.

14’ Πλασέ από τον Πέλκα, εύκολα μπλοκάρει ο Χογκ

16' Σουτ του Λέοβατς πάνω σε Γεωργίου. Ο Σπυρόπουλος πετάει πλάγιο την μπάλα στην προσπάθειά του να μην βγει κόρνερ

18΄Απευθείας εκτέλεσε κόρνερ του Πέλκα, σε κόρνερ ο Χογκ

23' Τρομερό σουτ του Μανούσου στο δοκάρι! Σουτ από μακρινή απόσταση που λίγο έλλειψε να μπει γκολ. , Στο ριμπάουντ ο Γεωργίου τη στέλνει έξω.

42' Σουτ του Αθανασιάδη περνάει ψηλά άουτ.

45+ ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Καλύτερες φάσεις του 2ου ημιχρόνου

2ο ημίχρονο

46’ ΕΝΑΡΞΗ 2ου ημιχρόνου

49' Το σουτ του Τσίμιροτ κόβεται.

50΄Ο Μάρκοβιτς βγαίνει απέναντι από τον Μελίσσα και αντί για πλασέ έκανε ντρίμπλα και έχασε την μπάλα.

62' Κακό φάουλ του Τσαμπούρη που δεν βρίσκει κανέναν συμπαίκτη του.

70΄ Εξαιρετική επέμβαση από τον Χογκ σε καλό σουτ του Πέλκα.

79΄ΓΚΟΛΛΛΛ 2-0 μετά από προσπάθεια του Γουέρε ο Μελίσσας έβγαλε το σουτ με τον Γεωργίου να έρχεται από πίσω και να σκοράρει στην κίνηση.

82' Νέα προσπάθεια του Πέλκα λίγο άουτ.

89΄ ΓΚΟΛΛΛΛ!!! 2-1 μειώνει ο ΠΑΟΚ με τον Μακ από κοντά εκμεταλλευόμενος και τον αέρα.

90+΄΄ Λάθος από την άμυνα της Καλλονής και τον Μανούσο. Φώναξαν για οφσάιντ οι Μυτιληνιοί. Στην συνέχεια ο Μπερμπάτοφ έφτασε κοντά στο 2-2.

90+ ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Παραλειπόμενα αγώνα:

Στο γήπεδο Μυτιλήνης βρίσκοταν  ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης μαζί με τον Φρανκ Άρνεσεν και τον Νίκο Βεζυρτζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ηταν ο κ. Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), με βοηθούς του τους κ.κ. Στέφανο Παρασίου (Ημαθίας) και Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής) και 4η την κα Ευθαλία Μήτση (Πειραιά).

Ντεμπούτο εντος έδρας αυτήν φορά για το νέο προπονητή της Καλλονής Νίκο Καραγεωργιου

Περίπου 100-150 οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τον τοπικό σύνδεσμο Μυτιλήνης όπου βρίσκονταν στο τμήμα 4.

Γεμάτο ήταν το στάδιο Μυτιλήνης, φαίνεται οι Λεσβίοι να στηρίζουν την ομάδα της Καλλονής παρά τις δυσκολίες που περνά το τελευταίο διάστημα.

Για μια ακόμα φορά στην Μυτιλήνη προκλητικός ήταν  ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκορ Τουντορ που συνέχεια διαμαρτυρόταν προς την 4η διαιτητή αλλά έκανε και κάποιες χειρονομίες προς τους οπαδούς της Καλλονής

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (4-2-3-1): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος, Καλτσάς, Κεϊτά, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μπαργκάν και Μάρκοβιτς.

Στον πάγκο της Καλλονής οι: Δαύκος, Ούκα, Καραγεώργης, Γιουκαρής, Μπαρκάν, Λαμπράκης και Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ (3-4-3): Μελίσσας Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας (59΄ Μυστακίδης), Λέοβατς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Γκολάσα Μακ, Αθανασιάδης (59΄ Μπερμπάτοφ), Πέλκας.


Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τζιόλης, Μαλεζάς, Σάμπο και Δημητριάδης