Κρολ για διώξιμο….και Καλλονή χωρίς πάθος και ψυχή-…. ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ 3-0

Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ο κορυφαίος του Ηρακλή πετυχαίνοντας τρία γκολ στην αναμέτρηση με την Καλλονή και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του "γηραιού" που έκανε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας.


Ντεμπούτο με ήττα για Καραγεωργίου.

Με τον Απόστολο Βέλλιο να πετυχαίνει το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του και να φτάνει τα εννιά φετινά γκολ ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της Καλλονής στο πρώτο ματς του "γηραιού" για το 2016 και πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που με νέο προπονητή στον πάγκο, το Νίκο Καραγεωργίου, έδειξε ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους "κυανόλευκους".

Ο Ηρακλής έπαιξε πολύ καλά, είχε σε μεγάλη μέρα τον νεαρό φορ ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του. Από την άλλη η Καλλονή που δικαιούταν στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ είχε μόνο τους Μανούσο και Μπαργκάν να προσπαθούν για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο Στάδιο"

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Νταλούκας

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86' Ζαμπάζης), Πασάς (56' Περόνε), Βέλλιος (78' Λουκίνας)

Καλλονή (Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46' Σπυροπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60' Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78' Ελλακόπουλος), Μανούσος

Ο Κριστόφ Κρολ. Ο αριστερός μπακ της Καλλονής ήταν ότι χειρότερο για την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Αυτός χάνει την μπάλα στο πρώτο γκολ και αυτός κάνει το χέρι-πέναλτι στο δεύτερο τέρμα του Ηρακλή. Μάλιστα και ο Καραγεωργίου τον αντικατέστησε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.


Πηγη sport24.gr