Το αριστούργημα του Georges Bizet «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στα πλαίσια του «THE MET: LIVE IN HD»

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «THE MET: LIVE IN HD» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ GEORGES BIZET «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ».


ΣΑΒΒΑΤΟ 16/1/2016 ΣΤΙΣ 19:55 ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 10,00 ΕΥΡΩ

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ»,«ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ» και «ΛΟΥΛΟΥ» που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 το αριστούργημα του Georges Bizet «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ».

Η μεγαλοπρεπής όπερα του Bizet για τον πόθο και τη λαχτάρα του έρωτα στην Άπω Ανατολή, παρουσιάζεται στη σκηνή της Met για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια! Η σοπράνο Diana Damrau πρωταγωνιστεί ως Λεϊλά. Οι μνηστήρες της ενσαρκώνονται από τον τενόρο Matthew Polenzani και τον βαρύτονο Mariusz Kwiecien, οι οποίοι τραγουδούν το πασίγνωστο μελωδικό ντουέτο «Au fond du temple saint». Η σκηνοθέτης PennyWoolcock, παρουσιάζει έναν ολόκληρο υποθαλάσσιο κόσμο πάνω στη σκηνή της Met. Ο μαέστρος Gianandrea Noseda αναδεικνύει τη ρομαντική του κλίση στην πρώτη «Live in HD» αναμετάδοση της Met για το 2016.

Η παράσταση θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 19.55.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 29 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών.


Ακολουθεί η παράσταση “Τουραντότ” του Giacomo Puccini, που θα προβληθεί στις αίθουσες στις 30/1/2016 στις 19:55.