Και επίσημα Λούκας Φαβάλι στην Καλλονή-Παίζει αύριο με Πανθρακικο

Η Καλλονή δεν το βάζει κάτω και πριν από λίγο ανακοινώσε και την μεταγραφή του Λούκας Φαβάλι από το Λεβαδειακό.


Συγκεκριμένα, οι "σαρδέλες" αποκτήσαν τον Αργεντινό από τους Βοιωτούς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η Καλλονή συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση - σε μια θέση που τη χρειάζεται με το μέλλον του Κενάν Μπαργκάν να είναι επισφαλές - δείχνοντας ότι παρά τη δεινή βαθμολογική της θέση είναι αποφασισμένη να μην τα παρατήσει και να καταβάλει κάθε προσπάθεια να παραμείνει στη SuperLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Φαβάλι (Lucas Gabriel Favalli) για τους επόμενους έξι μήνες.

O Λούκας Φαβάλι γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 16 Ιουλίου του 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λεβαδειακός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού μας Νίκου Καραγεωργίου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Με όλα τα νέα αποκτήματα πάει για τους 3 βαθμούς σωτηρίας

Ολοκλήρωσε η Καλλονή την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης αύριο, Σάββατο, στις 15:00.

Εκτός πλάνων για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ο τιμωρημένος Ελλακόπουλος ενώ στη διάθεση του τεχνικού μας θα είναι ο Λούκας Φαβάλι. 

Η αποστολή της Καλλονής μας για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής είναι:

Χογκ, Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Μίκιτς, Φαβάλι