ΝΟΔΕ ΛΕΣΒΟΥ «Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές»-Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα στην Λέσβο

Στην Λέσβο μέχρι αργά την νύχτα είχαμε μεγάλο ντέρμπι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μεμαρακη να παλεύουν ψήφο ψήφο για την πρωτιά αλλά στο τέλος πρώτος το νήμα όπως και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα έκοψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε σχέση με τον πρώτο γύρω στις κάλπες προσηλθαν χτες 2275 στελέχη, μέλη και φίλοι της Ν.Δ. ενώ στον πρώτο γύρω είχαν προσέλθει 2978, Δηλαδή οι ψηφοφόροι του δευτέρου γύρου μειώθηκαν κατά 703.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

Η ΝΟΔΕ Λέσβου συγχαίρει το νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του.

Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές. Η Νέα Δημοκρατία ενωμένη, πιο δυνατή και πιο ανανεωμένη είναι η κεντροδεξιά παράταξη που εκφράζει αξιόπιστα όλες τις δυνάμεις του τόπου απέναντι στον λαϊκισμό μια ανίκανης κυβέρνησης.

Η ΝΟΔΕ Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει, όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά, στην οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας και κυρίως να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους που προσήλθαν στις κάλπες για να ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Στη Λέσβο οι κάλπες άνοιξαν κανονικά στις 7:00 το πρωί και η όλη διαδικασίας εξελίχθηκε ομαλά, με ικανοποιητική προσέλευση των ψηφοφόρων.

Τα αποτελέσματα στο νησί της Λέσβου είναι:

Σύνολο ψηφοδελτίων: 2.275
Έγκυρα ψηφοδέλτια: 2.236
Άκυρα ψηφοδέλτια: 27
Λευκά ψηφοδέλτια 12
Μεϊμαράκης Ευάγγελος – Βασίλειος: 1.106
Μητσοτάκης Κυριάκος: 1.130