ΒΙΝΤΕΟ: Συμβουλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το LesvosPost.com εγκαινίασε μια νέα συνεργασία με το ιατρικό-παιδικό site http://zanzaninfo.gr.


Κάθε εβδομάδα επιλεγμένα άρθρα ιατρικής και διάφορα άρθρα που αφορούν το παιδί και τους γονείς θα δημοσιεύονται στο LesvosPost.com με την επιμέλεια του Δ/ντη του zanzaninfo.gr Αργύρη Ζαννιά.


Συμβουλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης  από τον μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης ΘεοφανάκηςΜαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης


Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης, αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Umberto Ρώμης και Αθηνών, διατηρεί το ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα. Με την αμέριστη υποστήριξη της συνεργάτιδας και συζύγου του Κασσάνδρας Θεοφανάκη, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο τη φροντίδα της γυναικείας υγείας.

Ο κ. Θεοφανάκης είναι τέως μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας.

Διαθέτοντας άρτια επιστημονική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία, εργάζεται με σκοπό την πρόληψη, διάγνωση και υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων. Ειδικότερα, ασχολείται με θέματα γυναικείας γονιμότητας, εξωσωματικής γονιμοποίησης και προβλημάτων κύησης καθώς και με τη χειρουργική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και παθήσεων του μαστού (Ενδοσκοπική – Λαπαροσκοπική – Μικροχειρουργική).

Επίσης δραστηριοποιείται στη γυναικολογική ενδοκρινολογία και έχει εκπαιδευθεί στις εφαρμογές των laser στην γυναικολογία. Εκτός από τη γυναικολογία, ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης εξειδικεύεται και σε θέματα ουρολογίας και αντρικής στειρότητας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό, ο ιατρός εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους για τη διαφύλαξη της υγείας του ασθενούς.


Από τους εξωτερικούς συνεργάτες του LesvosPost.com zanzaninfo.gr