Μαγεία…..με ήλιο στο ασπρισμένο Αμπελικο Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Συνεχείς εναλλαγές στο σκηνικό του καιρού, στο Αμπελικο Λέσβου σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου.


Από νωρίς το πρωί έως τις βραδινές ώρες χθες χιόνιζε, με αποτέλεσμα να απλώσει ένα μικρό πέπλο χιονιού, στο μικρό γραφικό χωριό του Ασωμάτου Λέσβου.

Το πρωινό όμως έχει αντίθετη άποψη, μιας και δίνει την σκυτάλη του στον ήλιο και δημιούργησε μια μαγευτική ατμόσφαιρα με πολλούς επισκέπτες να ανηφορίζουν ιδιαίτερα σήμερα τις μεσημεριανές ώρες με σκοπό να απολαυσουν το χιόνι.

Να σημειώσουμε ότι χτες το βράδυ οι κάτοικοι του απομακρυσμένου αυτού όμορφου χωριού έμειναν αποκλεισμένοι μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει αλατιέρα και μηχάνημα από την περιφέρεια από τις μεγάλες ποσότητες χιονιού που είχαν πέσει και ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος ακόμα και με αλυσίδες. 

Να τονίσουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς καθώς ο παγετός καραδοκεί με το χιόνι να λιώνει και τις χαμηλές θερμοκρασίες να επικρατούν τουλάχιστον έως την Πέμπτη…

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε και μας έστειλε η κ.α Μαρια Κακαμπουρα









Στείλτε μας και εσείς τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook εδώhttps://www.facebook.com/LesvosPost/?ref=hl