ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ:«Δεν θα ανεχτούμε περιστατικά μέσα στο στάδιο Μυτιλήνης-Θα στραφούμε νομικά κατά του φιλάθλου που πέταξε τον καφέ»

Ενα θλιβερό περιστατικό αμαύρωσε ακόμη μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο ελληνικό πρωτάθλημα.


"Φίλαθλος" της Καλλονής εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πάγκο του Πανθρακικού κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 19η αγωνιστική της SuperLeague, το Σάββατο το απόγευμα.

Το περιστατικό κατεγράφη στο φύλλο αγώνα, με τη διοίκηση της Καλλονής να ζητά από τις αρμόδιες Αρχές τον εντοπισμό του δράστη, αλλά και να προαναγγέλλει ότι θα στραφεί νομικά κατά του εν λόγω "φιλάθλου" διεκδικώντας αποζημίωση (πρόστιμο ή κάθε άλλη ποινή) σε περίπτωση που που τις επιβληθεί τιμωρία. Σε παρόμοια ενέργεια είχε προβεί και ο Παναιτωλικός στο παρελθόν. Αξιέπαινες ενέργειες από δύο επαρχιακές ομάδες για την πάταξη κάθε μορφής βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής:

"Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (σσ Σάββατο) αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, «φίλαθλος» εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει κανέναν. Το περιστατικό καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Ως ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ζητήσαμε από την αστυνομία τον εντοπισμό του δράστη από το κύκλωμα εποπτείας με κάμερες που λειτουργεί στο Στάδιο και να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε περίπτωση που της επιβληθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο γεγονός, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή).

Η στάση και η συμπεριφορά της ομάδας μας απέναντι σε ζητήματα που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην έδρα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι άτεγκτη και αδιαπραγμάτευτη

Επιθυμούμε το σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, παρέχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία στους αντιπάλους μας, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων και επιδιώκουμε κάθε αναμέτρηση να αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το νησί μας.


Ζητούμε λοιπόν από όλους να προστατεύσουν την ομάδα από τέτοιου είδους φαινόμενα που αμαυρώνουν την μέχρι τώρα, εικόνα και υποδειγματική φιλοξενία της ΚΑΛΛΟΝΗΣ στους εντός έδρας αγώνες της στη Superleague."