Με τους βασικούς και τους νεοαποκτηθέντες για το θαύμα της πρόκρισης η Καλλονή στην Τούμπα με ΠΑΟΚ

Με τους βασικούς παίχτες αλλά και με τους νέους Μίκιτς, Γκόλιας, Νομπρέγκα, Κάρλσον πάει στην Τούμπα η Καλλονή για να υπερασπιστεί το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Μυτιλήνης για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο προπονητής της Καλλονής στην συνέντευξη μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είχε δηλώσει ότι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα παίξει κανένας από αυτούς που έχουν παίξει στα 3 τελευταία παιχνίδια, αλλά όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη και πιθανών να δούμε μια εντεκαδα με λίγες αλλαγές με στόχο το θαύμα της πρόκρισης στους 8 του Κυπέλλου εφόσον κουβαλάει στην πλάτη της και το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης.

Πάντως ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα αφήσει την πρόκριση να πάει χαμένη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη 14/04 στις 17:15 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:

Την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της 3ης φάσης (των «16») του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκλήρωσε πριν από λίγο η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν σε λίγη ώρα στην Θεσσαλονίκη είναι:


Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας