Έκοψαν βασιλόπιτα στον Συλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης-Τιμή σε τέσσερεις ηρωίδες

Την Κυριακή  17-1-16  στο παραδοσιακό καφενείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. 


Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης , ο προεδρεύων του ΔΣ Σ. Γιαννίκος , ο αναπληρωτής Διοικητής  Χ. Θεοδώρου ,  ο μέχρι πρότινος Διοικητής Β. Μουζάλας και ο προηγούμενος Διευθυντής της Διοικητικής υπηρεσίας Α. Γιαννάκης .

Ο Σύλλογος μας  τίμησε τους  συνταξιούχους  συνάδελφους  της  προηγούμενης χρονιάς  για το έργο  και την  προσφορά  τους  στο  νοσοκομείο & το σύλλογο.

Στην εκδήλωση ξεχωριστεί θέση είχαν τέσσερις  συμπολίτισσες  μας  που την 28η Οκτωβρίου 2015- την ημέρα που  το  μεγάλο ναυάγιο με πρόσφυγες,  σημάδεψε  το νησί  αλλά και το νοσοκομείο μας- συμμετείχαν  με συγκινητικό τρόπο  όλη την νύχτα, στην προσπάθεια να κρατηθούν στη ζωή τα διασωθέντα παιδιά, δείχνοντας σε όλους εμάς  τι θα πει αλληλεγγύη  και ανθρωπιά.   

 Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι  τέσσερις  από σεμνότητα δεν ήθελαν να παραλάβουν  το αναμνηστικό κεραμικό -έργο της κεραμίστριας  Ζέτας   Γεροντιδάκη- στα <<φώτα των προβολέων>>   αλλά στο τέλος της εκδήλωσης. 


Για τον παραπάνω λόγο το νεοεκλεγμένο   ΔΣ  αποφάσισε να κόψει την βασιλόπιτα του συλλόγου,  μακριά από τη  δημοσιότητα  και τις τηλεοπτικές κάμερες