Με πολλές αλλαγές η Καλλονή- Με τους βασικούς αλλά χωρίς Κατσε-Ολσεν ο ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου στην Μυτιλήνη

Χωρίς τους Κρολ και Κεϊτά θα παραταχθεί η Καλλονή στο πρώτο ματς για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. 


Έτοιμη για την πρώτη μάχη των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Καλλονή, που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κρολ και Κεϊτά, ενώ συμπεριέλαβε αρκετά νέα πρόσωπα. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Δαύκος.

Αναλυτικά οι 19 που επέλεξε ο τεχνικός της Καλλονής: 

Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Καραγεώργης, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Λαμπράκης, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπουρούς.

Και ο ΠΑΟΚ


Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις -αλλά με αρκετές απουσίες- είναι η αποστολή που επέλεξε ο Ιγκόρ Τούντορ για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Στις γνωστές απώλειες που ήδη υπήρχαν στον ΠΑΟΚ προστέθηκε τη Δευτέρα ο Όλσεν, με τον Σουηδό να παίρνει άδεια για να βρεθεί στη Σουηδία όπου γέννησε η γυναίκα του.

Εκτός αυτού όμως, ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον Κάτσε, ο οποίος έμεινε έξω για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Στη Λέσβο, εκεί που ξεκίνησε η… αντεπίθεση στα τέλη Νοεμβρίου, επιστρέφει ο ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το 2016. Αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά με τo Κύπελλο Ελλάδας και τις νοκ άουτ αναμετρήσεις να απαιτούν διαφορετική διαχείριση.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να δουλέψει και πάλι στον τομέα της τακτικής με οικογενειακό δίτερμα «προσομοίωση» του ματς της Τετάρτης (06.01). Ο Κροάτης τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του ζητώντας τους συγκεκριμένα στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης και στην ανασταλτική λειτουργία.

Οι Παναγιώτης Γλύκος, Γκάρι Ροντρίγκες, Ρικάρντο Κόστα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης κι ο Ρόμπιν Όλσεν απουσίαζε με ειδική άδεια. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Καλλονή και είναι οι:

Μελίσσας, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βίτορ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Δημητριάδης, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης, Μυστακίδης».