Νίκη «σωτηρίας» θέλει η Καλλονή απέναντι στον Πανθρακικο σήμερα στο στάδιο Μυτιλήνης- (23/01 15:00)

Το να χαρακτηρίσει κανείς παιχνίδι «τελικό» για την Καλλονή το σημερινό με αντίπαλο τον Πανθρακικό στις 15.00, στο Στάδιο Μυτιλήνης, είναι μάλλον ανούσιο.


Και αυτό καθώς η αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League δεν είναι απλά ένας «τελικός», αλλά αγώνας δίχως αύριο που μπορεί να σημάνει και τον υποβιβασμό της ομάδας από τώρα.

Αν η Καλλονή δεν κερδίσει την ομάδα της Κομοτηνής θα πρέπει από τώρα να σχεδιάζει τα πλάνα της για την Football League, με την νίκη απλά να της δίνει το δικαίωμα στην ελπίδα και τίποτα περισσότερο. Με αυτά τα δεδομένα στην ομάδα της Λέσβου δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πλην του τρίποντου αύριο, το οποίο θα δώσει και ψυχολογική ανάταση σε όλους στον σύλλογο, αλλά και θα βάλει φρένο στην μεταγραφολογία που έχει ξεκινήσει με αρκετούς παίκτες της Καλλονής να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει στην διάθεσή του όλους τους νεοαποκτηθέντες καθώς τα δελτία τους εκδόθηκαν και θα παρατάξει με επιθετικές βλέψεις την ομάδα, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το δεδομένο άγχος. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και διατίθενται και σήμερα από το στάδιο Μυτιλήνης στις 12:00.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Σ. ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ

REPORT ΑΓΩΝΑ

Καλλονή – Παναθρακικος

Ημ/νία: 23/01 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης (5.500)
Διαιτητής:
Παππάς (Κουρομπίλια, Απτόσογλου)
Τηλ. Μετάδοση: Novasports 3, ενημέρωση και από τα
 2 ημίχρονα με φωτο lesvospost.com/ Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)
Καιρός: 5oC Αίθριος

Συνεχής ενημέρωση και από τα 2 ημίχρονα με φωτογραφίες από το LesvosPost.com
Ανταπόκριση από το στάδιο Μυτιλήνης Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)