Στην Λέσβο η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Σούζαν Σάραντον

Στη Σκάλα Συκαμνιάς προκειμένου να ζήσει από κοντά την τραγωδία των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη Λέσβο βρέθηκε την Πέμπτη η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Σούζαν Σάραντον.


H παρουσία της βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ηθοποιός είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας..

H Σάραντον είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση και για τις δημόσιες παρεμβάσεις της σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της κοινωνίας των ΗΠΑ.

Η διάσημη ηθοποιός κινήθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή από την Εφταλού προς τη Σκάλα Συκαμνιάς και συζήτησε με εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στην περιοχή και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το πρόγραμμα της ηθοποιού στη Λέσβο τις επόμενες μέρες δεν έχει γίνει γνωστό. Να σημειωθεί ότι το 2007, η Σούζαν Σάραντον μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και την Τζέιν Φόντα συμμετείχε στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσιγκτον, υποστηρίζοντας την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.