Το παραδοσιακό κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ» στην Μυτιλήνη σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ» σας εύχεται 2016 ευχές γεμάτες χρώμα, δημιουργία και χαμογελά!!!


Το κατάστημα «ΦΑΡΜΑ» σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του δείχνεται και σας προτρέπει να επισκεφτείτε το παραδοσιακό κρεοπωλείο τις ημέρες των εορτών καθώς έχει καταρτίσει απίστευτες προσφορές για όλα τα πορτοφόλια…

Παραδοσιακό κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ»

Στο παραδοσιακό κρεοπωλείο θα βρείτε πάντα ντόπια και φρέσκα κρεατικά του νησιού, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κατσίκι, γίδα, κοτόπουλο, σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο κ.ά..

Μην παραλείψετε να αγοράσετε ρολό κοτόπουλο, ρολό χοιρινό, μπιφτέκι κοτόπουλο, όπως επίσης και το μοναδικό σουτζουκάκι, τις σεφταλιές, τα παραδοσιακά λουκάνικα, μια και όλα τα παραπάνω παρασκευάζονται στο εργαστήριο που διαθέτει. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι παρασκευάζονται κατά παραγγελία και κρεατογεύσεις της προτίμησής σας.

Από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ο κ. Τσιβγούλης είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει ακόμα και μαγειρικές συνταγές-συμβουλές. Αν ακόμα δεν μπορείτε να πάτε από εκεί, απλά μ’ ένα τηλεφώνημα σας φέρνει στο σπίτι σας ό,τι επιθυμείτε.



Μία επίσκεψη στο κατάστημα αξίζει πραγματικά τον κόπο να ανακαλύψετε τους θησαυρούς που κρύβει μέσα του! Γι αυτό αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη στο παραδοσιακό κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ στην οδό Οδυσσέα Ελύτη 21 (έναντι παρκινγκ εμπορικού λιμανιού) η να τηλεφωνήσετε στο 22510 46919 για να ενημερωθείτε για τις προσφορές.



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Δημοσίευση εορταστικού προγράμματος καταστημάτων και ευχών στο LesvosPost.com σε τιμές ΣΟΚ..!!