Καυγάδες με μαχαίρια στην Μυτιλήνη μεταξύ Σύριων και Μαροκινών μεταναστών-2 Σύριοι επιτέθηκαν σε Μαροκινό

Συχνές είναι οι συγκρούσεις μεταξύ βορειοαφρικανων ιδιαίτερα με άλλους μετανάστες όπως οι Πακιστανοί, Ιρανοί και Σύριοι οι οποίοι πιστοποιούνται και τους δίνεται το δικαίωμα της μετακίνησης τους στην Αθήνα.


Χθες (21-12-2015) το μεσημέρι, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα (2 υπήκοοι Συρίας και 1 υπήκοος Μαρόκο), ηλικίας 27, 24 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση -αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος και ο 24χρονος (υπήκοοι Συρίας), μετά από διαπληκτισμό που είχαν με τον 27χρονο υπήκοο Μαρόκο, επιτέθηκαν σε αυτόν, χτυπώντας τον με τα χέρια τους, ενώ ο πρώτος από αυτούς, προσπάθησε να τον τραυματίσει με αιχμηρά αντικείμενα που είχε στην κατοχή του, χωρίς να το κατορθώσει.


Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος υπήκοος Μαρόκο, στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή του στη χώρα.