Η EASYSTARTER.com σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές!



Οι εταιρείες EASYSTARTER και KARAVATAKIS GROUP σας εύχονται


Οι εταιρείες EASYSTARTER και KARAVATAKIS GROUP σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και για τη νέα Χρονιά που σε λίγες μέρες έρχεται ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με Αγάπη, Γαλήνη, Ευτυχία, Σεβασμό, Ειλικρίνεια και με σύμμαχο τις ανθρώπινες σχέσεις, την αλληλεγγύη και την δύναμη της αισιοδοξίας ας γίνει η καθημερινότητά μας πιο Αληθινή, πιο Ευτυχισμένη, πιο Χαμογελαστή, πιο Δημιουργική, πιο Ξεχωριστή….

Για τις γιορτινές ημέρες προφέρουμε:

Μπες τώρα στο Easystarter.com και για κάθε υποστήριξη που κάνεις σε οποιαδήποτε ιδέα της Easystarter.com μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση που χαρίζει καθημερινά 100€ μετρητά.
Μάθε πως λειτουργεί στο http://goo.gl/GrvfwF

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 100€

Για κάθε υποστήριξη που κάνετε, σε οποιαδήποτε Ιδέα της Easystarter.com, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση που χαρίζει καθημερινά, μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2015, 100€ μετρητά.

Ο μεγάλος Νικητής διεκδικεί 1000€ Mετρητά.

Η Easystarter σας πάει Κωνσταντινούπολη

Για κάθε υποστήριξη που κάνετε, σε οποιαδήποτε Ιδέα της Easystarter.com μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2015, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για 2 αεροπορικά εισιτήρια για Κωνσταντινούπολη.

Θέλεις να ολοκληρώσεις μία μουσική παραγωγή, ένα βιντεοπαιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο σε εμπνέει και κατευθύνει τη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρεις πως να το πραγματοποιήσεις? Dont worry το Easystarter είναι εδώ για εσένα!!! Μπες τώρα στο www.easystarter.com/ και καταχώρησε την Ιδέα ή το Project σου και δες το όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα!

Να τονίσουμε ότι η Easystarter.com είναι ο κύριος χορηγός του LesvosPost.com και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γι αυτήν την συνεργασία με τον νεαρό Μυτιληνιό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EASYSTARTER;

Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αλλά και να στηρίξουμε μέσα από την «μαζική χρηματοδότηση», τις Ιδέες των ανθρώπων, που προορίζονται για να αλλάξουν ή και να αναβαθμήσουν τον κόσμο που ζούμε. Αν νιώθετε κι εσείς το ίδιο, τότε σίγουρα βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Ελπίζουμε πως θα σας βοηθήσει ώστε να ξεκινήσετε το δικό σας Project, το δικό σας όνειρο ή την δική σας μοναδική ιδέα. Είτε πρόκειται για ταινία, τραγούδι, το επόμενο Angry Birds, μια μοναδική επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο, που ζούσε μέχρι τώρα στην φαντασία σας και πλέον ήρθε η στιγμή να πάρει "σάρκα και οστά".

Υπάρχει μια δύναμη στον κόσμο, η οποία δε μοιάζει με καμία άλλη. Τόσο μοναδική που ξεπερνά κάθε φαντασία. Τόσο ισχυρή που μπορεί να αλλάξει ζωές και ακούει στο όνομα "Η δύναμη των πολλών". Εκεί πιστέψαμε και εμείς στην Easystarter και δημιουργήσαμε την μεγαλύτερη πλατφόρμα «χρηματοδότησης» στην Ελλάδα, η οποία αποδεικνύει καθημερινά πως όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα πάντα είναι πιθανά.

Θέλετε να υποστηρίξετε μια από τις επαναστατικές Ιδέες ή/ και Projects της Easystarter http://www.easystarter.com; Ανακαλύψτε την Ιδέα ή το Project που ανταποκρίνεται στο δικό σας όραμα και κερδίστε ηθική αναγνώριση, αλλά και μοναδικά δώρα και προσφορές, από τους Δημιουργούς προς τους Χρηματοδότες τους.

Θέλετε να ολοκληρώσετε μία μουσική παραγωγή, ένα βιντεοπαιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο σας εμπνέει και κατευθύνει τη ζωή σας τον τελευταίο καιρό; Βρείτε Χρηματοδότες μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα της Eaystarter http://www.easystarter.com/ και επιβραβεύστε τους, κάνοντας την Ιδέα ή το Project σας πράξη!

Έχετε μία πρωτότυπη Ιδέα ή ένα καινοτόμο Project στο μυαλό σας, και δε βλέπετε την ώρα να γίνουν πραγματικότητα; Αν έχετε στραφεί παντού χωρίς αποτέλεσμα, δοκιμάστε τώρα να συνδεθείτε με την Easystarter http://www.easystarter.com/ και δείτε τις Ιδέες και τα Projects σας να υλοποιούνται σε χρόνο μηδέν!

Η Easystarter είναι ο πολύτιμος σύμμαχος όλων των νέων Δημιουργών, που αγωνίζονται να προωθήσουν την Ιδέα ή το Project τους στο ευρύτερο κοινό. Δείτε εδώ http://www.easystarter.com/ πως θα βρείτε όχι μόνο την απαραίτητη Χρηματοδότηση, αλλά κυρίως ένθερμους υποστηρικτές που δε θα διστάσουν να ενισχύσουν, με κάθε τρόπο, τα σχέδιά σας!