Και επίσημα τέλος ο Θαλής Θεοδωρίδης από την Καλλονή-Μιλάει με Γρηγορίου η διοίκηση;

Μετά την ήττα της Καλλονής από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, ο Θαλής Θεοδωρίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως θέτει την παραίτησή του στη διοίκηση. Αυτή έγινε αποδεκτή, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Καλλονή: "Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Θαλή Θεοδωρίδη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας αυτά τα τρία χρόνια, τόσο από τη θέση του προπονητή όσο και από εκείνη του συνεργάτη προπονητή. Ο Θαλής είναι «κύτταρο» της Καλλονής μας, ένας δικός μας άνθρωπος. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Θαλής Θεοδωρίδης καθοδήγησε την Καλλονή σε 18 εφετινά παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 11 ήττες.


Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχασαν χρόνο και ήρθαν σε επαφή με τον Μιχαλη Γρηγορίου, ώστε αυτός να αποτελέσει τον διάδοχο του Θεοδωρίδη. Έως τη Δευτέρα (21/12) ενδεχομένως και να έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάληξη των συζητήσεων.