Καμιά συζήτηση για δανεικούς από τον Ολυμπιακό στην Καλλονή λέει η Πειραϊκή ΠΑΕ και η Καλλονή

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως πέρσι, έτσι και φέτος, έδωσε το παρών στο Δημοτικό γήπεδο της Μυτιλήνης προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής.


Η παρουσία του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών στις εξέδρες του γηπέδου έδωσε αφορμή για μεταγραφικά σενάρια και πιθανή παραχώρηση παικτών του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζονται από τον Σίλβα στον σύλλογο της Λέσβου, υπό τη μορφή του δανεισμού.

Υπήρξαν μάλιστα και δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Μαρινάκη να έχει συνομιλία με τους ανθρώπους της Καλλονής για το συγκεκριμένο ζήτημα. Τι λέει όμως το ρεπορτάζ; Ό,τι κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση.

Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταγραφικού περιεχομένου ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ και τους διοικούντες των γηπεδούχων.

"Ο κ. Μαρινάκης ήρθε στο γήπεδο, είδε το παιχνίδι και αυτό ήταν", τόνιζαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας επί της ουσίας ότι δεν υπήρξαν κανενός είδους μεταγραφικές επαφές με τους ανθρώπους της Καλλονής.

Πηγη sport24.gr

Να σημειώσουμε ότι το LesvosPost.com έκανε την αποκάλυψη για την συνάντηση του πρόεδρου της Καλλονής Νίκου Μιχαλάκη αλλά και του Γενικού Δ/ντη της Καλλονής Προκόπη Καρταλη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και τον πρόεδρο των πρωταθλητών Βαγγελη Μαρινακη.

Στην συνάντηση όπου για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα κατέφυγαν σε ένα από τα γραφεία πίσω από τα αποδυτήρια των ομάδων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η Καλλονή με τον υποβιβασμό να φαίνεται στο ορίζοντα.


Όπως αναφέρουν όμως πληροφορίες ΔΕΝ συζήτησαν για πιθανότητα δανεισμού παιχτών στην Καλλονή από τον Ολυμπιακό όπως αρχικά αποκάλυψε το L.P.  Αλλά Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συνάντηση για λίγο μπήκε και ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανουσος. Επίσης ο Μαρινακης ρώτησε για τον Γιώργο Ξυδα της Καλλονής κατά την διαδρομή του από τα δημοσιογραφικά θεωρεία στα αποδυτήρια των ομάδων. 

Το LesvosPost.com μιλώντας με ανθρώπους της Καλλονής διέψευσαν ότι ζήτησαν δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γρηγορίου να είναι ο νέος προπονητής της Καλλονής μας είπαν ότι το έκαναν θέμα γιατί είναι ένας ελεύθερος προπονητής.