ΤΕΛΟΣ «7» παίχτες από τον Αιολικό Μυτιλήνης-Έρχονται δυνατές μεταγραφές για άνοδο

«Σκούπα« και «φαράσι« παίρνει τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Αιολικού ξεκινώντας την εκκαθάριση του ρόστερ και διώχνοντας από την ομάδα παίκτες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, σε σχέση με τις οικονομικές τους απολαβές.


Ήδη μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναρκαδικό παρελθόν αποτελούν οι Φλίγκος και Στουρνάρας με τους οποίους η διοίκηση έλυσε την συνεργασία.

Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε καν στο πρωτάθλημα καθώς τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και η αποχώρησή του ήταν αναμενόμενη από την στιγμή που ο Αιολικός βρήκε στο πρόσωπο του Σίμωση τον επιθετικό που αναζητούσε. Όσο για τον Στουρνάρα η διοίκηση δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία του μέχρι τώρα και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Πάρης Μπακάλης για τον οποίο επίσης υπάρχει δυσαρέσκεια και της διοίκησης αλλά και από πλευράς φιλάθλων για την πολύ μέτρια παρουσία του στην ομάδα, κάτι που αναμένεται ωστόσο να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Από κει και πέρα στον Αιολικό εκτός από τις αποχωρήσεις, θα γίνουν και δυο τουλάχιστον προσθήκες, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μεσοεπιθετικού, με την διοίκηση να έχει καταλήξει και στα ονόματα και να βρίσκεται ήδη σε επαφές μαζί τους.

Καθοριστικό ρόλο στο πόσες μεταγραφές θα γίνουν θα παίξουν οι επόμενες 2-3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, εκεί δηλαδή που ο Αιολικός θα παίξει τα «ρέστα« του για να μείνει στο κυνήγι του τίτλου. Τα παιχνίδια με Λεβάντε εκτός, με Χαλκίδα εντός και με Σπάρτη εκτός, αλλά και οι αγώνες της Σπάρτης με Παναργειακό και Ερμιονίδα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν. Στα υπόλοιπα, η ομάδα έκανε χτες την τελευταία της προπόνηση με τους παίκτες να παίρνουν άδεια λόγω των εορτών και να επιστρέφουν στις 29 Δεκεμβρίου.

Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ Στρατης Τσιντωντας



Σύμφωνα με πληροφορίες είδη είναι εκτός ομάδας οι Κώστας Λιμα, Κλεομένης Παπαλοπουλος, Νίκος Κάλφας και ο Γιώργος Καπταγιαννης