Με εντεκάδα «ανάγκης» η Καλλονή απέναντι στο Ολυμπιακό- Πάει με τους νεαρούς απέναντι στα αστέρια

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό η Καλλονή το Σάββατο (19/12) το βράδυ καθώς ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει σε 8 παίκτες του για διαφορετικούς λόγους.


Εκτός θα μείνουν οι Κεϊτά, Μανούσος και Τσαμπούρης οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά και οι Γιορέντε, Μπαργκάν που είναι τραυματίες όπως επίσης και ο Αντριου Χονγκ, Αντετζο, Κλαντπρουσκι για αδιευκρίνιστους λόγους..

Ο πρώτος μάλιστα που χτύπησε άσχημα στο ζυγωματικό στο ματς με τον Ατρόμητο χειρουργήθηκε την Πέμπτη στο ιατρικό κέντρο Αθηνών με την εγχείριση να είναι άκρως πετυχημένη και τον Ισπανό άσο να παραμένει κλινήρης για μερικές μέρες ακόμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε η ομάδα μας στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους. Ο Θαλής Θεοδωρίδης, πέρα από τις απουσίες λόγω καρτών των Κειτά, Μανούσου και Τσαμπούρη, θα έχει και έναν ακόμα απόντα. Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που αποκόμισε στο ματς του Κυπέλλου και δε θα είναι στη διάθεση του τεχνικού μας.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα ο Στρατής Βαλιός που συμπεριελήφθη στην αποστολή όπως και ο Ελλακόπουλος που εξέτισε την ποινή του στο ματς του Κυπέλλου και θα είναι αύριο ανάμεσα στους «20» για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 19:30.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή:


Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς και Μπουρούς