Προσφορές αλληλεγγύης από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Βορείου Αιγαίου (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, διοργανώθηκε, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ), με σκοπό την ενίσχυση Μη Κερδοσκοπικών και Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Φορέων, σε όλη τη χώρα.


Στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των υφιστάμενών της Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Τα αγαθά συγκεντρώθηκαν κατά βάση από τις συνεισφορές του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου και διατέθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε Φορείς και Ιδρύματα της περιφέρειας, ως εξής:

Την 22-12-2015, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας AMEA «Η Κυψέλη», στη Μυτιλήνη.

Την 23-12-2015, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της Αγάπης», της Ιερής Μητρόπολης Σάμου και Ικαρίας.

Την 30-12-2015, από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου», στη Χίο.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν στους υπεύθυνους των παραπάνω Φορέων και Ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.


Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό, όπως πάντα, την υλοποίηση της αποστολή της, που είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου.