Προσφορά αγάπης από το 3ο Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσαν  είδη διατροφής, ένδυσης και υπόδησης τα οποία διέθεσαν σε διάφορες ομάδες συμπολιτών και προσφύγων


Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας, μαθητές της Α τάξης με υπεύθυνη την καθηγήτρια κα Τσακμάκη Λαμπρινή, διέθεσαν παιχνίδια και ρούχα στους μετανάστες του ΠΙΚΠΑ.

Μεγάλη συγκέντρωση ειδών διατροφής και ειδών ένδυσης, με την επιμέλεια της καθηγήτριας κας Λαμπόγλου Παναγιώτας, διατέθηκαν στο σωματείο HELP-βοήθεια  για το παιδί και τον έφηβο ενώ σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία μαθητών με την ίδια καθηγήτρια και τον Διευθυντή κ. Καπιωτά, θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του ίδιου σωματείου για να προσφέρουν στα παιδιά γλυκά και παιχνίδια, που οι μαθητές του Σχολείου ετοίμασαν.

Ένα μέρος των γλυκών προσφέρθηκε από τις μαθήτριες του Σχολείου μας με υπεύθυνη την κα Παυλακέλλη και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Μυτιλήνης «ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΕΙΟ».
Τέλος αντιπροσωπεία μαθητών με το Διευθυντή κ. Καπιωτά, τον υποδιευθυντή κ. Χατζηπαρασκευά και τον καθηγητή κ. Κατρακάζα επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Μυτιλήνης και πρόσφεραν γλυκά στους τροφίμους και τους ευχήθηκαν υγεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους.
                                                                                                                                                              Ο Διευθυντής
 ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΠΙΩΤΑΣ
Φυσικός-Περιβ. Χαρτ/φος-Msc