3ος Γύρος Πόλης Μύρινας «MYRINA CITYRUN 2015»

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, σε συνεργασία με το τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου ΑΕΛ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Λέσβου, διοργανώνουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ. τον 3ο Γύρο Πόλης Μύρινας «MYRINA CITYRUN 2015».  


Πρόκειται για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί μέσα σε αστικό τοπίο, κεντρικούς δρόμους, πλατείες, όσο και στη παραλιακή ζώνη, ενώ διαπερνά και τα γραφικά σοκάκια της Μύρινας.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11:00 π.μ. στο Ρολόι στο παλιό λιμάνι και ο τερματισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Λήμνου.

Κατηγορίες-Ηλικίες-Αποστάσεις:

1η Διαδρομή 4.200μ.:

1) Εκκίνηση στο Ρολόι (παλιό λιμάνι), 2) κατεύθυνση προς κτηνιατρείο, 3) στροφή αριστερά προς πλατεία «Τρίφωτο»,   4) κατεύθυνση προς Λεωφόρος Δημοκρατίας, 5) συνέχεια στον Εθνικό δρόμο Μύρινας - Μούδρου, 6) στροφή αριστερά μετά το εκκοκκιστήριο προς Ανδρώνι,  7) είσοδος στο Ανδρώνι, 8) στροφή δεξιά πίσω απο το 3ο Δημοτικό Σχολείο, 9) συνέχεια προς μνημείο Κυπρίων Αγωνιστών, 10) στροφή αριστερά στα Ρηχά Νερά πριν το «Μάνος Beach Bar», 11) συνέχεια στον Παραλιακό δρόμο Αργοναυτών, 12) στροφή αριστερά στη ταβέρνα «Κόσμος», 13) στροφή δεξιά στο πεζόδρομο της «Αγοράς», 14) τερματισμός στο Δημαρχείο.

1η κατηγορία
ΑΝ∆ΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ
1999 & μεγαλύτεροι
4.200μ
2η κατηγορία
ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1999 & μεγαλύτερες
4.200μ




3η κατηγορία
ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ
2000 -2003
4.200μ
4η κατηγορία
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ
2000 -2003
4.200μ


2η Διαδρομή 1.000μ:

1) Εκκίνηση στο Ρολόι (παλιό λιμάνι), 2) κατεύθυνση προς κτηνιατρείο, 2) στροφή αριστερά προς πλατεία «Τρίφωτο» 3) στροφή αριστερά με κατεύθυνση προς Δημαρχείο 4) τερματισμός μπροστά στο Δημαρχείο

1.000 μέτρα περπάτημα ή τρέξιμο για όλους εκτός συναγωνισμού
ΑΓΟΡΙΑ και ΚΟΡΙΤΣΙΑ Δημοτικών Σχολείων (2004 & μικρότεροι), ΑΜΕΑ και συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας.

 Δικαίωμα Συμμετοχής:

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/τριες των σωματείων Στίβου του Νομού Λέσβου.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριών. Όλοι οι αθλητές/τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στο αγώνισμα της κατηγορίας τους.
Στην διαδρομή των 1.000μ δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα όπως επίσης και για όσους επιθυμούν να κάνουν την διαδρομή περπατώντας.

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ανεξάρτητοι αθλητές/τριες, μαθητές/τριες,
Οι αθλητές/τριες θα πρέπει απαραίτητα να παρουσιαστούν στον χώρο κλήσης (Δημαρχείο) με το αθλητικό τους δελτίο ή αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.
Για τους ανήλικους αθλητές/τριες (κάτω των 18 ετών), εάν συμμετέχουν με το σχολείο τους, η απόδειξη της ηλικίας τους θα γίνεται με συγκεντρωτική κατάσταση από το σχολείο τους με υπογραφή από τον Διευθυντή. Σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης από τον κηδεμόνα (συνοδεύει την Δήλωση συμμετοχής).

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών/τριων θα παραλαμβάνονται από τις σχολικές μονάδες, από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου  www.limos.gov.gr  και από fb: Στιβος Α.Ε.Λημνος  και  θα παραδίδονται στην γραμματεία του αγώνα που θα λειτουργεί τις ώρες 09:30 ως 10:30π.μ. στον χώρο του Δημαρχείου.

Σημεία έλεγχου:

Τα Σημεία Ελέγχου του αγώνα είναι 4. Οι αθλητές/τριες είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να τους καταγράφουν οι κριτές. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής/τρια φορά αντιανεμικό μπουφάν, θα πρέπει φτάνοντας στο Σταθμό Ελέγχου να φροντίσει να επιδείξει τον αριθμό του. Άρνηση επίδειξης του αριθμού σημαίνει αποκλεισμό. Όποιος αθλητής δεν περάσει έστω κι από έναν σταθμό Ελέγχου θεωρείται άκυρος.



Ιατρική εξέταση αθλητών:

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται με την προσκόμιση του Αθλητικού Δελτίου – Υγείας στην γραμματεία της διοργάνωσης. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) χρόνο από τη θεώρηση του.

Οι ανεξάρτητοι αθλητές, μαθητές που δεν έχουν δελτίο ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα που θα βεβαιώνει ότι ο αθλητής/τρια, μαθητής/τρια είναι υγιής και μπορεί να ανταπεξέρθει στις απαιτήσεις του αγώνα (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση συμμετοχής).
Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την υγεία τους ή με ευθύνη των κηδεμόνων τους όταν πρόκειται για ανήλικους.

Οι Οργανωτές δεν θα έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα, εάν προκύψουν θέματα υγείας και που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 ΄Επαθλα:

Στον πρώτο/τη νικητή/τρια κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο.
Στους τρείς (3) πρώτους/τες νικητές/τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια.
Ανάγλυφο αναμνηστικό (τύπου μεταλλίου) θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι απονομές θα γίνουν στο χώρο του Δημαρχείου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.





ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ
«3ο ΓΥΡΟ ΠΟΛΗΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ 2015»
“MYRINA CITYRUN 2015”


Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και εθελοντική.
Ο αγώνας περιλαμβάνει α) τρέξιμο 4.200 μέτρα, γεννηθέντες 2003 και μεγαλύτεροι και β) 1.000 μέτρα περπάτημα ή τρέξιμο χωρίς συναγωνισμό για νήπια, παιδιά Δημοτικού, ΑΜΕΑ, και συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας.


Παρακαλώ επιλέξτε κατηγορία

Νούμερο

1η κατηγορία
ΑΝ∆ΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ
1999 & μεγαλύτεροι
 4.200μ








2η κατηγορία
ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
1999 & μεγαλύτερες
 4.200μ








3η κατηγορία
ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ
2000-2003
 4.200μ








4η κατηγορία
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ
2000-2003
 4.200μ









Παιδιά Δημοτικών Σχολείων, ΑΜΕΑ και συμμετέχοντες ανεξαρτήτου ηλικίας.
1.000μ χωρίς συναγωνισμό


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ  (µε κεφαλαία γράµµατα)
ΕΠΩΝΥΜΟ:_______________________________  ΟΝΟΜΑ:_____________________________
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:_________________________  ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ____________________
ΣΧΟΛΕΙΟ:________________________________  ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ______________________
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:                                                  Αρ. Δ.Ταυτ. Κηδεμόνα

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Εν όψει της συμμετοχής μου  στον «3ο Γύρο πόλης Μυρίνας 2015» που θα λάβει χώρα στις 13-12-2015 στην Μύρινα, δηλώνω υπεύθυνα, με πλήρη γνώση των συνεπειών του Νόμου 1599/86, τα ακόλουθα:

Βρίσκομαι σε άριστη φυσική κατάσταση και έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να συμμετάσχω με ασφάλεια στην παραπάνω δοκιμασία. 

Έχω επαρκή γνώση και εμπειρία στο τρέξιμο και στις απαιτήσεις που θέτει ο αγώνας.

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος μου κατά τη διάρκεια του  αγωνίσματος, απαλλασσομένων πλήρως και ολοσχερώς των οργανωτών του αγωνίσματος, καθώς και οιουδήποτε βοηθά σε αυτή τη διοργάνωση, κριτών, εθελοντών, προσωπικού ασφαλείας, χορηγών και λοιπών καθ όσο αδυνατούν με όση επιμέλεια και αν επιδείξουν, να με παρακολουθήσουν και να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο ατυχήματος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης δεν πρόκειται να απαιτήσω κανενός είδους αποζημίωση σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής ή και κλοπής του εξοπλισμού μου.

Αποδέχομαι επίσης την ελεύθερη χρήση του ονόµατος/εικόνας µου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Έλαβα γνώση όλων των κανονισμών τέλεσης του αγώνα τους οποίους και αποδέχομαι χωρίς καμία επιφύλαξη.

Ως  κηδεμόνας ανηλίκου δέχομαι όλα τα παραπάνω και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την συμμετοχή του παιδιού μου στον αγώνα.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  13 / 12 / 2015
     
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ                                                        ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΗ∆ΕΜΟΝΑ

        (για ανήλικους)